Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεργασία Παναχαϊκής-Ατρόμητου

Οι Αχαιοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επισημαίνουν ότι θα είναι στο πλευρό του Ατρόμητου Αχαΐας.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο ιδιοκτήτης κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να συγχαρούν την οικογένεια Τσιβγινίδη και τους παλιού συνεργάτες τους κυρίους Δανιήλ και Τάνταρο καθώς και τον παλιό ποδοσφαιριστή μας Ανδριόπουλο για την νέα προσπάθεια που ξεκινούν στο να καλύψουν το κενό μεταξύ της Παναχαϊκής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον χώρο του νομού Αχαΐας . Το κενό αυτό είναι απαραίτητο να καλυφτεί και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και η πρώτη που θα βοηθήσει τον Ατρόμητο είναι η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα δώσει στον Ατρόμητο παίκτες από τν ομάδα ΝΕΩΝ οι οποίοι είναι στον προθάλαμο της επαγγελματικής ομάδας. Σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας είχε μια εποικοδομητική τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τσιβγινίδη και του ευχήθηκε προσωπικά, ενώ συζήτησαν για την μεταγραφή Βέρρα στην Παναχαϊκή καθώς και την παραχώρηση παικτών από την Παναχαϊκή στον Ατρόμητο.
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι και στο πρόσφατο παρελθόν η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει εξυπηρετήσει με νεαρούς ποδοσφαιριστές τον Ατρόμητο χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ».

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep