Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στανίτσας: «Ο δήμος δίπλα στην Παναχαϊκή»

Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να γίνει το το δημοτικό συμβούλιο στην Πάτρα, που θα ασχοληθεί εκτός όλων των άλλων και με το αίτημα της ΠΑΕ Παναχαϊκή για να επιστρέψει ύστερα από τέσσερα χρόνια στο Παμπελοποννησιακό στάδιο.

Δεν αναμένεται να προκύψει κανένα πρόβλημα, κάτι άλλωστε που κατέστησε σαφές και με τοποθέτησή του στο Ράδιο «Γ» ο αντιδήμαρχος, Χαράλαμπος Στανίτσας: «Όντως το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα έγινε και πλέον, στο δημοτικό συμβούλιο θα έλθει η πρόταση για τη νέα συμφωνία με την Παναχαϊκή. Να ξέρετε ότι ο δήμος δεν είναι απέναντι αλλά δίπλα στην Παναχαϊκή που την υποστηρίζουμε όλοι και θέλουμε να την δούμε εκεί που αξίζει να είναι.

Ο δήμος δεν θέλει να βγάλει ούτε ένα ευρώ από αυτή τη συμφωνία με την ΠΑΕ, θέλει να ανοίξει επιτέλους το στάδιο αυτό που είναι κύρια για το ποδόσφαιρο και κάτι τέτοιο δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια. Απλά εμείς ως δήμος και επειδή οι νόμοι είναι πολύ σκληροί για τους αιρετούς και την περιουσία που διαχειρίζονται, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να λαμβάνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται και τίποτα παραπάνω».

Last modified onΚυριακή, 30 Ιούνιος 2013 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep