Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Κωστόπουλο, ακολουθεί Ραπτάκης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κωστόπουλου.

Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει στις 14 Ιουνίου σχετικά με το ενδιαφέρον των Αχαιών για την απόκτηση του Γιάννη Κωστόπουλου. Την Τετάρτη (19/06), λοιπόν, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην αμυντικού του Φωκικού, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τον ακολουθήσει ο πρώην αμυντικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Ραπτάκης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κωστόπουλου από την ΠΑΕ Φωκικός για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος είναι ηλικίας 26 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού στόπερ και του αμυντικού χαφ έχει ύψος 1,92 και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στα 37 από τα 40 επίσημα παιχνίδια της ΠΑΕ Φωκικός.

Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε στον Φωκικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Δ’ και στην Γ’ Εθνική οδηγώντας ως αρχηγός της ομάδας την ΠΑΕ Φωκικός, στην Football League. Συνολικά στην ΠΑΕ Φωκικός αγωνίστηκε 135 παιχνίδια. Ο Γιάννης Κωστόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Τιμόθεου Καβακά. 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί, τόσο τον φίλο πρόεδρο της ΠΑΕ Φωκικός, Σίμο Παπαδημητρίου, όσο και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Φωκικός, γιατί βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής».

Ο Γιάννης Κωστόπουλος δήλωσε: «Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που με επέλεξαν να έρθω στην Παναχαϊκή. Σκοπός μου είναι μέσα από την σκληρή δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

 

Εν τω μεταξύ ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/06) την αποδέσμευση του Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε στην Παναχαϊκή «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον τερματοφύλακα Γιώργο Λαζαρίδη για την προσφορά του στην ομάδα.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης, άψογος επαγγελματίας και εξαίρετος χαρακτήρας, ήταν εκ τωνπρωταγωνιστών της ανόδου του Πλατανιά Χανίων στη Super League. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον Γιώργο Λαζαρίδη προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματικές επιτυχίες και καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του».

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep