Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καραστημένη δίκη, βρωμιάρης ο Σταθάκης!»

Ο Αλέξης Κούγιας Ο Αλέξης Κούγιας

Λάβρος κατά του Πέτρου Σταθάκη και του Ευάγγελου Κατσή, ο Αλέξης Κούγιας.

 

Με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας κατά του πρώην γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής, Πέτρου Σταθάκη. Ο πρόεδρος της αχαϊκής ΠΑΕ, στην κατάθεσή του, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης που κατέθεσαν οι «κοκκινόμαυροι» για να ανατρέψουν την απόφαση υποβιβασμού τους, κατακεραύνωσε το ποιόν του συγκεκριμένου ανθρώπου και εν συνεχεία τόνισε πως η πρώτη δίκη ήταν «καραστημένη».

 

«Ο Σταθάκης είναι ένας βρωμιάρης που δεν είχε… δεύτερο πουκάμισο να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Μαντίλι να κλάψει δεν είχε ο Σταθάκης όταν ήρθε στην Παναχαϊκή. Είναι παλιανθρωπιά αυτό που γίνεται. Ανηθικότητα. Είναι συγκλονιστικό. Κάθε πρεζάκι έρχονταν στο γήπεδο για να μου προκαλούν επεισόδια. Για να τον βοηθήσω τον Σταθάκη τον έβαλα με 10% μέτοχο σε μια καφετέρια. Έξι μήνες δεν κάναμε έναρξη στην εφορία γιατί δεν ξύπνησε ούτε μια φορά πριν τη 1:30. Ο Σταθάκης έφυγε από την Παναχαϊκή και μαζί με τον Τσακογιάννη πήγε στον Παναιγιάλειο. Μετά ήρθε και μου έλεγε πως δεν έχει να φάει και τον πήρα, του είπα "θα δουλέψεις μια φορά τίμια".

 

Εγώ δεν είμαι σαν τον Πατέρα και τον Μαρινάκη που είναι άμπαλοι. Εγώ το ξέρω το ποδόσφαιρο.

 

Επίσημα έχω πει στην εισαγγελία πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης μου. Δεν έχω δει στην πρώτη διαδικασία πιο καραστημένη δίκη. Όταν είδα το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης ένιωσα ένα τίποτα. Ξαφνικά ο Σταθάκης έγινε με σπουδές στην Αμερική και συνεταίρος μου! Ο κ. Κατσής (σ.σ.: πρόεδρος πρωτοβάθμιας επιτροπής) έφτιαξε σενάρια στην πρωτόδικη απόφαση».

Last modified onΤετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep