Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διάνα με Καβακά»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Τίμου Καβακά και στις ελπίδες του Ηρακλή.

Ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm και τόνισε ότι ο Τίμος Καβακάς έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα… Παράλληλα μίλησε για την περσινή σεζόν, ενώ υποστήριξε πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον Ηρακλή από τα play off.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Θέλω να πιστεύω ότι πετύχαμε διάνα με τον νέο προπονητή, πραγματικά έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα, έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα μας και ο μεγαλύτερος είναι 25 χρόνων.

Τα εισιτήρια φέτος δεν μας βοήθησαν και πολύ, πήρα την ομάδα με πολλά χρέη, ευτυχώς το χρέος στην εφορία εξοφλήθηκε και είναι πλέον πολύ μικρό, και πιστεύω ότι βοήθησα την ομάδα. Θα γίνει και κατασκευή προπονητικού κέντρου, και είναι καθαρά γήπεδο της Παναχαϊκής με 4 διαφορετικά γήπεδα, γυμναστήριο, σπά, τέννις και θα γίνουν πολύ καλές εγκαταστάσεις.

Ημουν πολύ απογοητευμένος με τους περσινούς βαθμούς. Έπρεπε να ανέβει η Παναχαϊκή. Ξεκινήσαμε προπονήσεις σε ξένο γήπεδο και πηγαινοερχόμασταν με λεωφορεία. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία αυτό για εμάς».

Για τα play off συμπλήρωσε:

«Τα πλέι όφ είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, ας μην ξεγράφουμε βέβαια τον Ηρακλή από το παιχνίδι, πήρε πολύ σημαντική νίκη και θα πάει και για την επόμενη. Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη».

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούνιος 2013 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep