Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο πλευρό της ΠΑΕ η Ερασιτεχνική

 

Η ΠΓΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του υποβιβασμού.

 

 

Την εκδίκαση της έφεσης αναμένει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και θεωρεί ότι η ομάδα της Πάτρας θα δικαιωθεί και θα μείνει στην κατηγορία. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης ο πρώην προπονητής των Αχαιών και νυν του Βύζαντα Μεγάρων, Ηλίας Φυντάνης.

 

Εξάλλου, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή είναι στο πλευρό της ΠΑΕ και σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

 

«Το Δ.Σ. της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για υποβιβασμό της ομάδας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει το αυτονόητο, δηλαδή να τηρηθεί η νομιμότητα.

 

Είναι αυτονόητο ότι η ιστορία της πόλης μας και της ΠΓΕ, αλλά και το σύνολο των φιλάθλων της Πάτρας δεν ανέχεται κατηγορίες σαν αυτές που φέρεται πως διέπραξε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΊΚΗ και οι νόμιμοι εκπρόσωποι της.

 

Ζητάμε προσεκτική, αντικειμενική και σε βάθος μελέτη της υπόθεσης, ούτως ώστε να λάμψει η αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.

 

Δεν πρέπει στον βωμό εξυπηρέτησης αλλότριων συμφερόντων και σκοπιμοτήτων να αδικηθεί η Παναχαϊκή.

 

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να βρεθεί η Παναχαϊκή όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε αρωγοί καθενός που προσπαθεί για την ανακάλυψη της αλήθειας, τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση όσο και στο σύνολο των εξεταζόμενων περιπτώσεων, ούτως ώστε να επέλθει επιτέλους πραγματική εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και απομάκρυνση του μιάσματος από τον χώρο αυτό».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep