Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με το ζόρι αποστολή

Ο Ηλίας Φυντάνης θα έχει 17 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Πάτρα. Ο Ηλίας Φυντάνης θα έχει 17 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Πάτρα.

Η Παναχαϊκή έχει ήδη αρχίσει να αδειάζει το ρόστερ της ενόψει των ριζικών αλλαγών του καλοκαιριού και για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη θα έχει μετά βίας 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με κάποιους από αυτούς να γνωρίζουν πως είναι στην έξοδο.

Μετά την αποχώρηση των Ν’ Τζιοντό και Βοσκόπουλου, έχουν γίνει ήδη συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές για να λυθούν τα συμβόλαια τους, κάτι που ίσως θα είχε γίνει νωρίτερα αν το τεχνικό επιτελείο δεν είχε τόσο μικρό ρόστερ στη διάθεση του. Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Πίτκα.

Στις σίγουρες αποχωρήσεις πρέπει να λογίζεται ο Γιάννης Κοιλιάρας που τελειώνει το συμβόλαιο του και ήδη έχει ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Αντίθετα, ο αδερφός του Δημήτρης Κοιλιάρας έχει δεχθεί πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Πάτρας. Εκτός από τον Πίτκα θα απουσιάσουν και οι Φατιόν – Λίτσης που έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Αντζεμάν Παμπόε προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και θα ενισχύσει την ομάδα της Πάτρας.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Γκούρτσας, Καραμανλής, Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος Γ. Κοιλιάρας Δ. Κοιλιάρας, Σπίνουλας, Κωνσταντινίδης, Πλέγας, Παμπόε, Βάντερσον, Τέλλος, Ρεκλείτης, Περέιρα, Χούσα και Χοτζάλι.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep