Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Φυντάνης: «Ουδέν σχόλιο»

Ο Ηλίας Φυντάνης δεν δίνει συνέχεια στο «άδειασμα» της Παναχαϊκής προς το πρόσωπό του.

Θέμα με τον Ηλία Φυντάνη προέκυψε ξανά στους Αχαιούς. Αυτή τη φορά η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τόνισε σαφέστατα ότι με τις δηλώσεις του θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει ζήτημα νέας αλλαγής προπονητή. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου τόνισε ότι η Νίκη Βόλου έχει καλύτερους παίκτες από την Παναχαϊκή, κάτι που πείραξε τον Αλέξη Κούγια, που ήταν στην αίθουσα Τύπου.

Το flnews.gr επικοινώνησε με τον Φυντάνη, ζητώντας του να σχολιάσει την ανακοίνωση της πατρινής ομάδας, αλλά ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Ουδέν σχόλιο. Συνεχίζουμε, να τελειώσει η χρονιά». Όπως φαίνεται, οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι – ξανά – οι καλύτερες δυνατές, αλλά εκτός απροόπτου θα συνεργαστούν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Τη Δευτέρα (13/05) είναι προγραμματισμένο ρεπό και την Τρίτη (14/05) θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων στις 17:30. Η Παναχαϊκή, εξάλλου, έχει ρεπό την 39η αγωνιστική. Επόμενος αντίπαλός της την Κυριακή (19/05) ο Εργοτέλης εντός έδρας.

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2013 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep