Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι υποδείξεις και ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στον Ηλία Φυντάνη στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) από τη Νίκη Βόλου ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι οι Αχαιοί είναι καλύτεροι από τους «κυανόλευκους» και προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος φώναξε: «εγώ» και αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα. Λίγο νωρίτερα ο Φυντάνης δήλωνε:

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αν φέρετε την εικόνα του παιχνιδιού, στις δύο ευκαιρίες η Νίκη έκανε γκολ τη μία. Πριν το ξεκίνημα της φάσης, δεν υπάρχει φάουλ.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ακόμη μία ευκαιρία με τον Φλίγκο. Από εκεί και πέρα, εμείς δεν είχαμε τη δύναμη στην τελική προσπάθεια και βγήκε η κούραση στην ομάδα. Δεν τράβηξε η μεσαία γραμμή για να πάει η μπάλα στο φορ και μοιραία ήρθε η ήττα.

Από την ημέρα που ήρθα δεν την υπολόγιζαν την Παναχαϊκή και τώρα την υπολογίζουν όλοι. Δεν είναι δυνατόν να βρίζουν κάποιοι από την εξέδρα. Αλλά δεν έχω και πρόβλημα να φύγω από την ομάδα. Αρκεί να βρει το δρόμο της. Έχω πίεση, αλλά δεν μπορεί από το 10΄να μου λένε, "βγάλε τον έναν και βάλε τον άλλο". Αλλά δεν έχω και καμία υπερομάδα. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αυτή η ομάδα είναι καλύτερη από την Νίκη; Ας με διαψεύσει κάποιος. Αν ήταν καλύτερη, θα ήταν πιο ψηλά. Δεν θα ανεχτώ να μου κάνουν υποδείξεις».

Στο σημείο εκείνο ακούστηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φώναξε «Εγώ» και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Έπειτα ο Ηλίας Φυντάνης συνέχισε λέγοντας: «Η τριάδα που έπαιζε πίσω από τον Φλίγκο έχει εμπειρία και είναι παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι της Β΄ Εθνική. Ήταν κουρασμένα τα παιδιά. Οι απουσίες του Σπίνουλα και του Κοιλιάρα μας έφεραν αλλαγές στη διάταξη».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep