Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν χρειάζεται βοήθεια…»

Η Παναχαϊκή έφυγε με παράπονα και πολλά προβλήματα καρτών από το Αγρίνιο.

Την πρώτη της ήττα με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο γνώρισε η ομάδα της Πάτρας στο Αγρίνιο. Οι Αχαιοί βρήκαν τρεις φορές δίχτυα, όμως δεν πήραν, ούτε τον πόντο και τα παράπονα από τη διαιτησία του Γκράνα είναι έντονα. Όπως σημείωνε στο flnews.gr ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων»: «Ο Παναιτωλικός δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από κανέναν Γκράνα. Το αποτέλεσμα είναι άδικο και έπρεπε να πάρουμε έστω τον πόντο. Ο Μπόγιοβιτς, προς τιμή του το παιδί, παραδέχτηκε ότι στη φάση του πέναλτι έπεσε μόνος του και ο Κούσας παραδέχτηκε ότι ανέτρεψε τον Κούσα…».

Φυσικά, στην Παναχαϊκή αναγνωρίζουν τα λάθη τους και συγκεκριμένα στάθηκαν στο γκολ που δέχτηκαν από κόρνερ και αυτό που σημειώθηκε έπειτα από ελεύθερο του Στεφανάκου. Είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν το βλέμμα στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά θα πρέπει να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές, γιατί προέκυψαν πολλά προβλήματα από κάρτες.

Οι Γκούρτσας, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας συμπλήρωσαν κάρτες και ο Λίτσης αποβλήθηκε. Ο τελευταίος θα χάσει τον αγώνα με τον Γάζωρο, ενώ απόντες θα είναι ακόμα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Γκούρτσας και ο Καραμανλής, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του. Αντίθεα, επιστρέφει ο Ν’ Τζιοντό που εξέτισε.

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep