Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Απώλειες στη μεσαία γραμμή

Με προβλήματα αναχώρησε για το Αγρίνιο η αποστολή της Παναχαϊκής.

Οι Αχαιοί είναι αήττητοι με τον Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία και, φυσικά, θέλουν να διευρύνουν το σερί στο Αγρίνιο. Γνωρίζουν ότι απέναντι στον Παναιτωλικό θα έχουν δύσκολο έργο, όμως δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα επιδιώξουν να πάρουν έστω τον πόντο. Η αποστολή τους, πάντως, γίνεται ακόμα πιο δύσκολη δεδομένων των απουσιών που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα, εκτός των τιμωρημένων Καραμανλή, Ν’ Τζιοντό, νοκ άουτ τέθηκε και ο Φατιόν. Ο αμυντικός μέσος των «κοκκινόμαυρων» δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν «καθαρή» και τη Δευτέρα (15/04) θα εξεταστεί από γιατρό για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Εκφράζεται, πάντως, η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής.

Σημειώνεται, ότι νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν θα μείνει ο Παναγιώτης Γεωργίου. Ο αμυντικός της Παναχαϊκής είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό, όμως υπέστη υποτροπή, υποβλήθηκε ξανά σε επέμβαση και θα μείνει για πολύ καιρό εκτός πλάνων.

Η αποστολή: Πίτκας, Αδρούτσος, Λίτσης, Κοκκίνης, Τέλλος, Βοσκόπουλος, Σπίνουλας, Βάντερσον, Δ. Κοιλιάρας, Γ Κοιλιάρας, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Περέιρα, Ρεκλείτης, Πλέγας, Μπαξεβάνος, Κωνσταντινίδης.

Last modified onΣάββατο, 13 Απρίλιος 2013 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep