Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Επιστροφή Νο3!

Ο Ηλίας Φυντάνης και ο Αλέξης Κούγιας έδωσαν τα χέρια στην Παναχαϊκή.

Ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο έπειτα από την αποχώρησή του από τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο Ηλίας Φυντάνης ήταν πάντα στο μυαλό του Αλέξη Κούγια, παρότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην αρχή του πρωταθλήματος για 7 αγώνες (6 για το πρωτάθλημα, 1 για το Κύπελλο), ενώ στις 25 Μαρτίου η εφημερίδα «Live Sport» αποκάλυπτε πως βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής. Τελικά, τότε είχε προσληφθεί ο Άγγελος Διγκόζης, όμως με καθυστέρηση δύο εβδομάδων η Παναχαϊκή και ο 51 ετών τεχνικός έδωσαν τα χέρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην τεχνικός του Βύζαντα και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ συναντηθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (03/04) και συμφώνησαν να συνεργαστούν ξανά, με τις ανακοινώσεις από πλευράς Αχαιών να έρχονται το μεσημέρι της Πέμπτης (04/04). Οι «κοκκινόμαυροι», άλλωστε, τον «φωτογράφιζαν» στην ανακοίνωση αποχώρησης Διγκόζης, όταν έκαναν λόγο για «πολεμική Παναχαϊκή», όπως ήταν εκείνη που προβιβάστηκε στη Football League.

Η θητεία αυτή θα είναι η 4η (!) για τον Φυντάνη, καθώς είχε εργαστεί στον πάγκο των Αχαιών την αγωνιστική περίοδο 2010-11, οπότε και τους οδήγησε στην άνοδο (23 ματς πρωταθλήματος, 1 Κυπέλλου). Ακολούθησε η δεύτερη τη χρονιά 2011-12 (8 αγώνες πρωταθλήματος, 2 Κυπέλλου) και η φετινή στο ξεκίνημα της σεζον!

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep