Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Διγκόζης στην Παναχαϊκή

Ο Διγκόζης (αριστερά στη φωτ.) αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της Παναχαϊκής. Ο Διγκόζης (αριστερά στη φωτ.) αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της Παναχαϊκής.

Νέος τεχνικός στην ομάδα της Πάτρας ο Άγγελος Διγκόζης.

Ο έβδομος κατά σειρά φετινός προπονητής της Παναχαϊκής είναι ο Άγγελος Διγκόζης (προηγήθηκαν οι Παπακώστας, Φυντάνης, Ζήκος, Κούτσης, Αντωνίου και Καράτσης). Ο 39χρονος δούλεψε φέτος στον Τηλυκράτη Λευκάδας, ωστόσο έμεινε για τρία παιχνίδια. Μέτρησε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Μάλιστα διατέλεσε βοηθός του Σάββα Παντελίδη στον Πανθρακικό. Σαν ποδοσφαιριστής είχε πλούσια καριέρα, αφού αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άρη, Ιωνικό, Λάρισα, Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου και Οικονόμο Τσαριτσάνης.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη στην θέση του προπονητή. Ο Άγγελος Διγκόζης επέλεξε ως βοηθό προπονητή, γυμναστή και συνεργάτη του, τον Θανάση Κουτσαυτίκη. Διατηρείται στο προπονητικό τιμ ο Βαγγέλης Καράτσης» αναφέρεται στην  ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αχαιοί.

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 02:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep