Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντωνίου: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, Σωτήρης Αντωνίου δεν θέλει να μιλά για στόχο παραμονής.

Έπειτα από την ήττα (1-0) στα Μέγαρα ο τεχνικός των Πατρινών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βύζαντα για τη νίκη του. Το ματς κρίθηκε στο γκολ. Είχαμε την ευκαιρία με τον Βοσκόπουλο να βάλουμε γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε μια ανύποπτη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο προήλθε από ατομικό λάθος. Στο β’ ημίχρονο ρισκάραμε. Όμως δεν πήραμε τίποτα. Η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη. Όμως, με καθαρό μυαλό, αυτοπεποίθηση και ψυχολογία θα πάμε καλά. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε για σωτηρία. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και θα επανακάμψει κι αν είναι δυνατόν από το επόμενο ματς με τον Φωκικό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας».

Για το κακό ξεκίνημα της Παναχαϊκής στο ματς είπε: «Η φάση του 1ου λεπτού προήλθε από ατομικό μας λάθος, όπως και το γκολ που δεχθήκαμε. Έπειτα, βελτιώσαμε την εικόνα μας, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα». Ενώ, για την προσπάθεια παραμονής της Παναχαϊκής στην κατηγορία, τόνισε: «Δεν θα παλέψουμε για καμία σωτηρία. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Ο αμυντικός, Γιώργος Σαλαμαστράκης τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Βύζαντα για την μεγάλη του νίκη. Εμείς ως ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της ήττα, καθώς ο κ. Αντωνίου είναι ο νέος μας προπονητής και δεν είναι μάγος, ώστε να αλλάξει τα πράγματα από την μία μέρα στην άλλη. Σήμερα, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Έπειτα, όμως, ισορροπήσαμε τον ρυθμό, αλλά δεν κάναμε τελικές φάσεις κι έτσι χάσαμε το ματς. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι με πιο σκληρή, με πιο μεθοδική δουλειά, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο αγώνας με τον Φωκικό είναι τελικός για μας».

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep