Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Ρώσος θέλει την Παναχαϊκή»

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι η Ερασιτεχνική χτύπησε την πόρτα της ΠΑΕ και έφερε πρόταση από Ρώσο επιχειρηματία. Αρνητική η απάντηση.

Το παρών στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πιερικό έδωσε ο Αλέξης Κούγιας που είπε τα παρακάτω: «Για να μην παρεξηγηθούμε μιλώ ως νομικός σύμβουλος της ιδιοκτησίας, η εντολή της στο δικηγορικό μου γραφείο είναι να υποβάλουμε μήνυση εις βάρος της Ερασιτεχνικής η οποία εντελώς παράνομα έπραξε δυο αδικήματα, την πρόκληση σε κακούργημα και την εκβίαση των δικαιώματα του κατόχου των 90% των μετοχών. Η Ερασιτεχνική προκαλεί τον κ. Λούβαρη και τους συνεργάτες του αλλά και τον ιδιοκτήτη να φύγουν και το ίδιο καλεί και σε εξώφυλλο εφημερίδα της Πάτρας. Θα σας δημοσιοποιήσω ένα γεγονός, ο κ. Ράπτης πριν 15 μέρες ήρθε να πάρει χρήματα και μας είπε οι υπάρχει Ρώσος αγοραστής που θέλει να κατασκευάσει πολυτοκίες στην Πάτρα και να αγοράσει την ομάδα.

 

Εγώ μετέφερα το αίτημα στον ιδιοκτήτη και μου είπε οτι ήταν θετικός. Ρώτησα τον κ. Ράπτη πόσα χρήματα δίνει ο Ρώσος και μου είπε 1.5 εκατομμύριο ευρω που είναι τα χρέη και 1,5 εκατομμύριο για τον ιδιοκτήτη. Εγώ τους απάντησα ότι μπορείτε να τσεκάρετε ότι τα χρέη δεν ξεπερνούν τις 400.000 χιλιάδες και το αίτημα του ιδιοκτήτη είναι ότι θέλει τα μισά από τα χρήματα που έχει δαπανήσει τα τελευταία χρόνια και φτάνουν τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Μετέφερα το αίτημα στον κ. Ράπτη και μου είπε 'πάρε αυτά που σου δίνουν γιατί θα έχεις άσχημο τέλος'.

 

Η ανακοίνωση της ΠΓΕ είναι παράνομη, η μόνη οδός που έχουμε από σήμερα είναι να προσφύγουμε στον εισαγγελέα και θέλω να πω δημοσίως ότι ο ιδιοκτήτης, μου έδωσε εντολή να συνεχιστεί η εξυγίανση της Παναχαϊκής με τα νέα παιδιά και να φτιάξουμε το προπονητικό κέντρο. Και θέλω να πω κάτι. Ως Κούγιας μου απαγορεύεται να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο αλλά δεν μου απαγορεύει να ασχοληθώ με την Ερασιτεχνική και θέλω να πω ότι ξεκινώ την συγκέντρωση μιας ισχυρής ομάδας με πραγματικούς επιχειρηματίες που ζητούν την ερασιτεχνική. Έχω ήδη μιλήσει με 5 άτομα και θα υπάρξει συνέχεια και αναλαμβάνω να πληρώσω τα χρέη που έχει η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν η Ερασιτεχνική να είναι σε χέρια ανθρώπων που κάνουν τους μεσάζοντες και που έχουν μετατρέψει τον ιστορικό χώρο της Αγυιάς σε προπονητικά κέντρα του Παπαγιανόπουλου; Έβγαλε φορολογική ενημερότητα μετά από 4 χρόνια».

 

Στον Κούγια έγινε ερώτηση για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και απάντησε: «Πηγαίνετε να ρωτήσετε στην Ε.Ε.Α.. Έχει γίνει η μεταβίβαση και όλα είναι νομότυπα. Ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να πει το όνομα του, θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του».

 

Πηγή: sportfmpatras.gr

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep