Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μακρής: «Γελάει καλύτερα...»

Ο Κώστας Μακρής υποστήριξε ότι δεν υπάρχει απόφαση για φυλάκισή του.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής με δήλωσή του εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα δικαιωθεί στη δικαστική διαμάχη με τον Γερόλυμο, ενώ για την ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με καταδικαστική σε βάρος του απόφαση, ανέφερε: «Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος»...

Αναλυτικά ο Μακρής δήλωσε:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δικαστική αντιδικία μου με τον κ. Γερόλυμο, κατόπιν εκδόσεως μίας πρωτόδικης αποφάσεως η οποία μάλιστα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και έχει ήδη εφεσιβληθεί έχω να τονίσω τα εξής:
Εναντίον του κ. Γερόλυμου με τον οποίο είμαστε σε σφοδρή δικαστική αντιδικία, έχω απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη και εκκρεμούν πολλά δικαστήρια τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και είμαι βέβαιος ότι θα με δικαιώσουν.
Όλοι γνωρίζουν τι προσέφερα στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Αρκετά εισέπραξαν κάποιοι παραγοντίζοντας εις βάρος εμού και της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
Επίσης, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, έχω να σχολιάσω τα εξής:
Αντί να εκδοθεί μία ανακοίνωση για την πορεία της ομάδος, διαπιστώσαμε ότι εκδίδονται ανακοινώσεις περί δήθεν έκδοσης αποφάσεων για φυλάκιση μου κλπ.
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…»

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep