Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απαράδεκτη και παράνομη ενέργεια»

Εξώδικο της ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Ερασιτεχνική και στον πρόεδρό της, Νίκο Ράπτη.

Απαράδεκτη ηθικά και παράνομη ενέργεια χαρακτηρίζουν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή το γεγονός ότι η Ερασιτεχνική πήρε 3.000 ευρώ για οφειλές που προκύπτουν από την χρήση του γηπέδου της Αγυιάς. Γι' αυτό απέστειλε το κάτωθι εξώδικο:

«Απαράδεκτη ηθικά και παράνομη η ενέργεια του Νίκου Ράπτη και της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέστειλε εξώδικη δήλωση με το παρακάτω περιεχόμενο

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Της ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005», εδρεύουσας στην Πάτρα, νομίμως εκπροσωπούμενης,
ΚΑΤΑ

Τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Νικόλαο Ράπτη ,
Τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Δημήτριο Τσαούσογλου και
Το Διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που εδρεύει στη Πάτρα – Τέρμα Έλληνος Στρατιώτου


Όπως σας είναι γνωστό, από την 28 Οκτωβρίου 2012 υπογράψαμε ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης του γηπέδου της Αγυιάς υπό του εν’ αυτό όρους και συμφωνίες .
Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας μέχρι σήμερα έχουμε χρησιμοποιήσει το στάδιο της Αγυιάς για τους αγώνες με τις Π.Α.Ε. Λάρισα , Πανσερραϊκό , Αναγέννηση Γιαννιτσών , Παναιτωλικό , Ολυμπιακό , Θρασύβουλο και Ηρακλή Ψαχνών και έχουμε καταβάλλει το ποσό των 27215,96€ .
Όπως είναι γνωστό σας δίνουμε το ποσό των 1500,00€ για κάθε αγώνα και το ποσό των 1000,00€ έναντι του παλιού υπολοίπου όπως είχε συμφωνηθεί στο ως άνω συμφωνητικό.


Ενώ όμως εμείς τηρούμαι απαρέκκλιτα την συμφωνία μας και έχουμε καταβάλλει τα άνωθι ποσά πληροφορηθήκαμε ότι εντελώς παράνομα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Νικόλαος Ράπτης με εντελώς αντισυμβατικό τρόπο παραπλάνησε τους αρμόδιους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας της Football League, κοινοποιώντας εντελώς παρανόμως κατασχετήριο και αποκρύπτοντας σκοπίμως την ύπαρξη του ως άνω συμφωνητικού και το γεγονός ότι εμείς τηρούμε απαρέκκλιτα τους όρους της, εισέπραξε ποσό 3000,00€ δυσφημώντας συγχρόνως τόσο τα φυσικά πρόσωπα τα οποία αποτελούν την διοίκηση όσο και το νομικό πρόσωπο της εταιρείας αφού ψευδώς παρουσίασε ότι οφείλουμε ποσό το οποίο έχει διακανονιστεί και το οποίο εξοφλούμε βάσει της συμφωνίας που έχουμε υπογράψει.

Επειδή διαμαρτυρούμαστε εντόνως για την ως άνω παράνομη και κατά των χρηστών ηθών συναλλακτική συμπεριφορά σας
Επειδή η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ


ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όπως εντός της αύριο 15/2/2013 να ανακαλέσετε το κατασχετήριο έγγραφο που έχετε υποβάλλει στην οικονομική υπηρεσία της FootballLeague δηλώνοντας συγχρόνως προς αυτούς την αλήθεια για την οικονομική συνέπεια προς υμάς της εταιρείας μας.
Επειδή τα παρανόμως εισπραχθέντα 3000,00€ τα συμψηφίσουμε με την υποχρέωση μας των 2500,00€ στον αγώνα με την Π.Α.Ε. Πιερικός, ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΟΥΜΕ ότι θα προσφύγουμε εις βάρος σας ενώπιον των αρμόδιων ποινικών και πολιτικών Δικαστηρίων διεκδικώντας τα δικαιώματα μας.
Πάτρα 14/2/2013
Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep