Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούτσης: «Σαλαμαστράκης… φορ»

Στην ατυχία με τους πολλούς τραυματισμούς στάθηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Κούτσης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Ηρακλή Ψαχνών ο τεχνικός των Αχαιών δήλωσε: «Δυστυχώς τα προβλήματα για εμάς ξεκίνησαν στην διάρκεια της προθέρμανσης όπου βγήκε εκτός μάχης ένας βασικός παίκτης και είχαμε 3 νέους παίκτες στον άξονα.

Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν λίγο νωθροί, δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ και παρότι στη συνέχεια προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε κάτι. Στην επανάληψη ρισκάραμε. Πετύχαμε την ισοφάριση, είχαμε 2 σπουδαίες ευκαιρίες να βάλουμε γκολ με αποκορύφωμα αυτή του Κωνσταντινίδη όμως δεν πήραμε το παιχνίδι. Σε αυτή την προσπάθεια μας, ο αντίπαλος μας βρήκε χώρους και ήταν απειλητικός σε 2-3 περιπτώσεις ωστόσο επιδιώξαμε τη νίκη και δεν την πετύχαμε και για αυτό είμαστε στενοχωρημένοι. Ελπίζω στη συνέχεια η τύχη να μας τα δώσει.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Ν’ Τζιοντό, απάντησε: «Ίσως θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε ορισμένα πράγματα, δεν έχουμε λύσεις, κάποια στιγμή σκέφτηκα ακόμα και να βάλω τον Σαλαμαστράκη επιθετικό. Τι να πω, ελπίζω να είναι το τελευταίο παιχνίδι όπου η τύχη μας γυρίζει την πλάτη».

Ο Γιώργος Κοκκίνης σημείωσε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Τα δώσαμε όλα και πάλι δεχτήκαμε γκολ από κόντρα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, ο αντίπαλός μας να κάνει μια φάση και να πετυχαίνει γκολ. Ρισκάραμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι δεν ήρθε η νίκη. Δεν έχουμε καλή ψυχολογία και πρέπει να κάνουμε ευχέλαιο».

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep