Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κούτσης για πολλά χρόνια»

Η Παναχαϊκή δήλωσε υπερήφανη και τόνισε ότι θέλει μόνιμο προπονητικό τιμ σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Μετά το 1-1 με τον Ηρακλή Ψαχνών η πατρινή ΠΑΕ ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή σε ακόμα ένα παιχνίδι με μια από τις ομάδες που προπορεύονται στο πρωτάθλημα έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές παρά μόνο την τύχη και τις διαιτησίες.

Η νέα ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή δέχτηκε για άλλη μια φορά ένα τυχαίο γκολ (αυτογκόλ) στα πρώτα λεπτά και παρά τις απρόοπτες ελλείψεις των Γκούρτσα, Παμπόε, Φατιόν, του τιμωρημένου Καραμανλή και των Κοιλιάρα και Περέιρα που δεν έχει έρθει ακόμα η μπλε κάρτα τους κατάφερε να ισοφάρισει και να μην κερδίσει, σε ένα μονότερμα, από ατυχία.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή στηρίζει και θα το αποδείξει στην πράξη με τον πιο θερμό τρόπο τους εξαίρετους προπονητές μας και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας και θα μείνει πιστό στο πλάνο που έχει καταστρωθεί και που στο τέλος της σεζόν θέλει μόνιμο προπονητικό τιμ που θα κοουτσάρει την ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται (είτε στην Football League είτε στην Super League) και έναν κορμό τουλάχιστον 20 νεαρών παιχτών με συμβόλαια από 3 έως 5 χρόνια ανάλογα με την ηλικία τους.

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή στα 4 τελευταία χρόνια έχει πληρώσει και έχει μάθει, τόσο για τους ανθρώπους που ήταν το παλιό περιβάλλον της Παναχαϊκής, όσο και για προπονητές και ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτήν και δυστυχώς μας απογοήτευσαν. Το πλάνο μας είναι μόνιμος προπονητής, μόνιμοι ποδοσφαιριστές και όχι γυρολόγοι, γήπεδα προπονήσεων και γήπεδο αγώνων χωρίς προβλήματα αλλά πάνω από όλα οικονομική υγεία χωρίς χρέη, εφορία και ποδοσφαιριστές».

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep