Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούτσης: «Είχαμε άγχος»

Τα όσα διαδραματίζονται τελευταία στην Παναχαϊκή προκάλεσαν στρες στην ομάδα σύμφωνα με τον Γιώργο Κούτση.

Ο τεχνικός των Αχαιών είπε μετά τη νίκη επί του Θρασύβουλου: «Παίζαμε με μια καλή ομάδα που έχει ένα καλό προπονητή. Αγωνιστικά ξέραμε ότι είχε προβλήματα όμως είχαν ένα επιπλέον κίνητρο να αποδείξουν ότι είναι καλοί παίκτες και δεν τα παρατούν. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, μετά τα πρώτα 15λεπτά, αρχίσαμε να ισορροπούμε, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ και είχαμε την δυνατότητα να πετύχουμε ένα ακόμα αλλά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την σοβαρότητα που δείξαμε. Ήμασταν αγχωμένοι με όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες μέρες και την αφαίρεση βαθμών και πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου».

 

Για τη δυστοκία της Παναχαϊκής σημείωσε: «Είναι πράγματι ένα γεγονός, εγώ είμαι ευχαριστημένος που κάνουμε ευκαιρίες και θεωρώ ότι σε λίγο καιρό οι περισσότερες από αυτές, θα τελειωνόταν με γκολ, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τους Ν΄ Τζιοντό και Παμπόε: «Ναι, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, προσπάθησαν, ήταν μέσα στις φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει γκολ.

Για τα μεταγραφικά: «Κοιτάζουμε 1-2 περιπτώσεις αλλά δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Όποιος έρθει θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ καλός».

 

 

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος είναι ο μόνος που εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του κάθε φορά, είπε: Ο νεαρός παίκτης της Παναχαϊκης που είχε και δοκάρι είπε: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι και πολύ σοβαρά. Από την αρχή καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που είναι σημαντική για τη συνέχεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε διευρύνει το σκορ αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».

Last modified onΚυριακή, 13 Ιανουάριος 2013 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep