Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απορρίφθηκε η έφεση!

Απορρίφθηκε η έφεση! 1

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Παναχαϊκής.

Οι Πατρινοί δήλωναν βέβαιοι για τη μείωση της ποινής που τους επιβλήθηκε μετά τη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όμως αυτή παρέμεινε ως είχε. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή απέρριψε την έφεση των Αχαιών και έτσι παραμένει η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών και το πρόστιμο των 15.000 ευρώ.

Η Παναχαϊκή υποστήριξε ότι ο διαιτητής Δημητρόπουλος πήγε στην Πάτρα με εγκληματικό σχέδιο και ότι τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από τον ορισμό του. Όπως επεσήμανε η πλευρά των Αχαιών, αυτό οφείλεται στο ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας ήταν ο μόνος μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων, καθώς από τους διαλόγους της ΕΥΠ ο ρέφερι φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον έναν από αυτούς.

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά της υπ΄αριθμ. 388/31-12-2012 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ (αφορά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΠΑΕ Ολυμπιακός)».

«Καταφανέστατος πόλεμος»

Η Παναχαϊκή εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: 

«Το σχέδιο του Δημητρόπουλου και των ηθικών αυτουργών, προκειμένου να μην χάσουν τα λεφτά από το παράνομο στοίχημα, αλλά και των λίγων συνεργών τους στην Πάτρα, που εισχώρησαν στους ορανωμένους μας οπαδούς, ολοκληρώθηκε. Μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και ευτυχώς που δεν τιμωρήθηκε η έδρα μας. ελπίζουμε άπαντες και κυρίως οι οργανωμένοι οπαδοί μας, να έχουν καταλάβει ποιοι έχουν εισχωρήσει στις τάξεις τους και να τους κατονομάσουν, για να μάθει όλη η Πάτρα ποιοι είναι εκείνοι που προκαλούν βαθμολογικό κόστος στην ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα είναι δύσκολο και έτσι θα μπορέσουν να τους αποβάλλουν. Εμεις συνεχίζουμε απτόητοι, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι δεν θα κερδίσουμε τους 2 βαθμούς στην υπόθεση με τη Λάρισα και ο στόχος παραμένει ίδιος, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκ, κόντρα στον καταφανέστατο πόλεμο που δεχόμαστε».

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 10:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep