Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι τα ίδια στην Αγυιά…

Το γηπεδικό πρόβλημα δεν λέει να αποχωριστεί την Παναχαϊκή, με την Ερασιτεχνική να κλείνει το γήπεδο της Αγυιάς.

Όσοι περίμεναν ότι η πρόσφατη συμφωνία της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική για τη χρήση του γηπέδου της Αγυιάς θα έλυνε και τα μεταξύ τους προβλήματα, έκαναν λάθος. Αυτό γιατί η ΠΓΕ έκλεισε τις εγκαταστάσεις και δεν θα τις ανοίξει ξανά μέχρι να τακτοποιηθούν οι οφειλές και να αποκατασταθούν οι ζημιές από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό! Φυσικά, το γήπεδο είναι κλειστό και για τις προπονήσεις των Αχαιών…

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, κανείς δεν γνωρίζει ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιήσει ως έδρα η Παναχαϊκή στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με τον Θρασύβουλο, με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Νίκο Ράπτη να τονίζει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Είναι ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΠΓΕ. Αν δεν τακτοποιηθεί η οφειλή και εάν δεν αποκατασταθούν οι ζημιές, το γήπεδο δεν ξανανοίγει. Ας αναλάβει η ΠΑΕ τις ευθύνες της και ας μην τις φορτώνει συνεχώς αλλού όπως κάνει πάντα. Για τις ζημιές βεβαίως και δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά εμείς περιμένουμε αυτός που ευθύνεται να μας αποζημιώσει.

Οι οφειλές της ΠΑΕ ανέρχονται σε 9.000 ευρώ. Με βάση γραπτή συμφωνία, έπρεπε να πάρουμε από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό 7.600 ευρώ από το 15% επί των ακαθάριστων εισπράξεων και 2.400 ευρώ από το 10% επί των καθαρών. Συν 1.700 ευρώ για τον ΦΠΑ.

Μας οφείλονται και 1.700 ευρώ από υπόλοιπα των αγώνων με Γιαννιτσά και Παναιτωλικό, σύνολο 14.000 ευρώ περίπου. Και μας δόθηκαν μόνο 5.000 στο ματς με τον Ολυμπιακό. Τα άλλα πού πήγαν; Πάλι θ' αρχίσουμε τα ίδια; Τόσο δύσκολο είναι για την ΠΑΕ να τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει; Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, είναι και ηθικό».

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep