Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ονειρεμένος λαός οι οργανωμένοι μας»

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της έδωσαν μαθήματα ήθους, ανδρισμού και οπαδικής μαγκιάς στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι αχαϊκή ΠΑΕ, ακόμα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στα ΜΜΕ της πόλης και κάλεσε τους δημοσιογράφους και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών σε γεύμα την προσεχή Δευτέρα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την περασμένη Τετάρτη στο ιστορικό μας γήπεδο στην Αγυιά, μπροστά σε πέντε χιλιάδες πατρινούς οπαδούς αλλά και δημοσιογράφους από όλα τα αχαϊκά και πανελλαδικά Μέσα ενημέρωσης, εκφράστηκε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο για ακόμα μία φορά ο συντονισμένος πόλεμος που δέχεται η Παναχαϊκή μας από υψηλά συμφέροντα, που τη θέλουν μακριά από τη Σούπερ Λιγκ.


Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, λοιπόν, αναγνωρίζει και ευχαριστεί θερμά άπαντα τα αχαϊκά Μέσα ενημέρωσης, έντυπα, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά, για την αμερόληπτη και άκρως αντικειμενική κάλυψη της αναμέτρησης, αλλά και όσων κατάπτυστων είδαμε και ζήσαμε όλοι μας, τόσο από τη διαιτησία του σεσημασμένου Δημητρόπουλου, όσο από την εχθρική συμπεριφορά της αστυνομίας, αλλά και των ανθρώπων και οπαδών του φιλοξενούμενου Ολυμπιακού Πειραιώς.


Πέρα και πάνω από όλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι ποδοσφαιριστές της, καταθέτουν το δέος και την ευγνωμοσύνη τους για τον ονειρεμένο λαό των οργανωμένων μας "Nortenos Patras-Nuestra Familia", που με τη στάση τους πριν, μετά και καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έδωσαν ακόμα μια φορά μαθήματα ήθους, ανδρισμού και οπαδικής μαγκιάς, αντάξιας του ονόματος, της ιστορίας της ομάδος μας, αλλά και του εμβλήματός μας, της Νίκης και του Ηρακλή.


Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ελπίζει και επιθυμεί, η προχθεσινή αρνητική συγκυρία για την ομάδα μας, να αποτελέσει την αφορμή για την απόλυτη σύσφιξη των σχέσεών της, τόσο με τους οργανωμένους οπαδούς μας, που αποτελούν το καμάρι και τη δύναμή μας, όσο και με άπαντα τα Μ.Μ.Ε. της πόλης, που έχουν τώρα την υποχρέωση περισσότερο από ποτέ, να αντιπαλέψουν με την πένα τους τον συντονισμένο πόλεμο που δεχόμαστε ως ομάδα, ως πόλη και ως ιστορία, από τη μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, καλεί άπαντες τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, αλλά και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών μας σε γεύμα, τη Δευτέρα 24/12 και ώρα 03.00 μ.μ. στο εστιατόριο "Φάρος", προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, αλλά και την επιθυμία να γίνουμε επιτέλους όλη η πόλη μια γροθιά, κατακτώντας αυτό που μας ανήκει δικαιωματικά. Τη σταθερή μας παρουσία στη Σούπερ Λιγκ».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep