Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αλέκο, κάνε μήνυση…»

Νέα απάντηση της «Match Αχαΐας» στον Αλέξη Κούγια.

Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, απείλησε με μηνύσεις μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Κώστα Μακρή, τόσο τον ίδιο, όσο και την εφημερίδα της Πάτρας. Η απάντηση της «Match» αναμενόμενη…

«Ανακοίνωση της Match Αχαΐας προς τον πρώην πρόεδρο, πρώην νομικό σύμβουλο, πρώην ποδοσφαιριστή-ταλέντο, πρώην σύζυγο… Δυστυχώς, εν έτει 2012 στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμη σκληρής προσπάθειας, φίμωσης και καθοδήγησης του Τύπου μέσω γραφικών πρακτικών. Με δικτατορικό ύφος ο Αλέκος, προσπαθεί κατά την προσφιλή του τακτική, να «λερώσει» όποιον του απαγγέλει κατηγορίες και να καλλιεργήσει ένα κλίμα άγχους και φόβου εκσφενδονίζοντας ανυπόστατες απειλές περί μηνύσεων.

Προφανώς το ζητούμενο είναι η επικράτηση μιας και συγκεκριμένης άποψης και συνάμα η απαγόρευση ελεύθερης έκφρασης ακόμη και ανθρώπων που φέρουν αδιάψευστα στοιχεία. Θα γνωρίζει πολύ καλά ως νομικός πως η εκτόξευση κατηγοριών χωρίς να υποστηρίζονται από στοιχεία, συνιστά μεγάλο "φάουλ" για να μιλήσουμε και στην ποδοσφαιρική διάλεκτο.

Συκοφαντική δυσφήμιση επειδή στη συνέντευξη ανεδείχθη η ύπαρξη τραπεζικών λογαριασμών συμφερόντων του στη UBS στη Ζυρίχη; Επειδή έγινε αναφορά στον Τσέροβιτς για τον οποίο όταν είχε ερωτηθεί, εντέχνως είχε αποφύγει να απαντήσει γιατί αποχώρησε; Και επειδή αποκλείεται να απαντήσει, εμείς τον θερμοπαρακαλούμε να μην μείνει μόνο στα λόγια όπως συνηθίζει να κάνει, αλλά να κινηθεί δικαστικά. Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να βρεθούμε στις δικαστικές αίθουσες, ώστε να αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Αλλιώς να σταματήσει οριστικά τις κινήσεις εντυπωσιασμού περί μηνύσεων γιατί όλοι έχουμε κρίση και καταλαβαίνουμε την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκεται.

Λυπούμαστε πολύ που κάναμε χρήση του δημοκρατικού δικαιώματος περί ελευθερίας έκφρασης και λόγου και που φιλοξενήσαμε και μια άλλη άποψη εκτός από τη δική του, πραγματικά δεν ξέραμε ότι ενστερνίζεται την «μακιαβελική» ρήση «όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εχθρός μου». Προφανώς είναι μεγάλη ευτυχία να έχουμε στην Πάτρα έναν άνθρωπο που μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να καταστήσει το ποδόσφαιρο γιορτή. Η κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των εισιτηρίων σε σχέση με τα χρόνια της Γ΄ Εθνικής, οι «αγκαλιές» που μοίραζε σε οπαδούς της Παναχαϊκής, οι «στιγμές δροσιάς» σε αντίπαλους προπονητές είναι μόνο λίγα από αυτά που έκαναν την πόλη να τον λατρέψει. Κρίμα που εμείς χαλάμε αυτή την τέλεια ατμόσφαιρα.

Και για να τελειώνουμε ή προχώρα το ή κλείσε επιτέλους το στόμα σου και κάνε για μια φορά τον φίλαθλο λαό της Πάτρας ευτυχισμένο.

Ο εκδότης

Ξαβέριος Καρούνιας

Υ.Γ. Σου υπενθυμίζω το επώνυμό μου, ώστε να μην το ξαναμπερδέψεις εντέχνως και προχώρα επιτέλους στην πολυπόθητη μήνυση».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2012 10:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep