Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαφωνία η σκεπαστή

Η Παναχαϊκή απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού να καταλάβουν οι φίλαθλοί του τη σκεπαστή εξέδρα στο μεταξύ τους ματς Κυπέλλου.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα προέκυπταν διαφορές μεταξύ των δύο ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου. Οι Πατρινοί, λοιπόν, με ανακοίνωσή τους ανέλυσαν τι ειπώθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και γιατί δεν αποδέχονται το αίτημα το Ολυμπιακού. Αναλυτικά ανέφεραν:

«Σήμερα έγινε η σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την ασφαλή διοργάνωση του αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής – Ολυμπιακού. Η Σύσκεψη αφορούσε με ποιο τρόπο θα γίνει ο αγώνας με κοινή παρουσία οπαδών τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός παριστάμενη δια του νομίμου εκπροσώπου της ζήτησε να προαγοράσει 1000 εισιτήρια και επιφυλάσσεται έως την ημέρα του αγώνα να προαγοράσει αλλά 2000 εισιτήρια, αλλά δυστυχώς προέβαλε την εντελώς παράλογη απαίτηση οι οπαδοί του να καθίσουν και να καταλάβουν ολόκληρο τον χώρο της σκεπαστής εξέδρας απειλώντας ότι εάν το αίτημα τους δεν γίνει δεκτό για την παραχώρηση της εξέδρας να μην αγοράσει καθόλου εισιτήρια.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απέρριψε εντελώς την πρόταση του Ολυμπιακού να καταλάβουν οι οπαδοί του την σκεπαστή εξέδρα, που είναι ο παραδοσιακός χώρος που παρακολουθούν τους αγώνες ο κύριος όγκος των οπαδών της αλλά και οι οργανωμένοι και αντιπρότεινε να παραχωρηθεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού ολόκληρο το πέταλο το οποίο παραδοσιακά φιλοξενεί όλες τις ομάδες στην Πάτρα. Η σύσκεψη συνεχίζεται.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εξεπλάγη διότι σήμερα υπεβλήθη από την Ε.Π.Ο. αίτημα προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αλλά και προς την Παναχαϊκή να εγκριθεί η έκδοση 81 διαπιστευμένων ατόμων ασφαλείας για την τήρηση της τάξεως στον συγκεκριμένο αγώνα.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου αιτήματος γιατί ουδέποτε στο γήπεδο της Αγυιάς δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο και διαβεβαιώνουμε το Διοικητικό Συμβούλιο , τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ότι θα τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στην Πάτρα όπως και σε κάθε αγώνα είτε πρωταθλήματος είτε κυπέλλου κάνουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2012 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep