Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούτσης: «Παναχαϊκή είμαστε»

Ο τεχνικός των Αχαιών δήλωσε ότι όλοι στην ομάδα έχουν συνηδειτοποιήσει που βρίσκονται.

Συνέντευξη στο ράδιο «Γάμμα» παραχώρησε ο Γιώργος Κούτσης. Αναλυτικά όσα είπε:

Τι άλλαξε με τη δική του παρουσία: «Είπαμε με τα παιδιά να λειτουργούμε σαν ομάδα. Να πηγαίνουμε όλοι μαζί. Και το κατάλαβαν. Η Παναχαϊκή είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και πρέπει να συνηδειτοποιήσουμε που βρισκόμαστε. Με την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες φαίνεται ότι το έχουν καταλάβει και γι' αυτό έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε. Αυτό που κάνουμε είναι να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια και να βρίσκουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του εκάστοτε αντιπάλου».

Για το παιχνίδι Εθνικό Γαζώρου: «Είναι διαφορετική ομάδα με Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό. Μια ομάδα που τρέχει, που είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θα βάλει ο κ. Διλμπέρης».

Για το ψυχολογικό κομμάτι: «Το γεγονός ότι έχουμνε ψυχολογία είναι ένα συν. Τα αποτελέσματα δίνουν στον κάθε ποδοσφαιριστή αυτοπεποίθηση. Τοι να επανακτήσουμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό από όλα. Όταν ανέλαβα εγώ, οι παίκτες ήταν καταρρακωμένοι ψυχολογικά διότι δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Παναχαϊκή έπρεπε να έχει κατακτήσει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα».

Για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό: «Είναι φυσιολογικό οι παίκτες μας να έχουν στο μυαλό τους τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει όμως να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι προέχει ο Γάζωρος. Και ότι μετά είναι ο Ολυμπιακός. Αντιλαμβάνομαι ότι γι' αυτούς είναι δέλεαρ ένα τέτοιο παιχνίδι».

Ομάδα με Πατρινούς: «Στεναχωριέμαι όταν ακούω καλούς Πατρινούς ποδοσφαιριστές να παίζουν σε άλλες ομάδες. Πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε τους καλούς παίκτες του Νομού. Η καρδιά της Παναχαϊκής πρέπει να αποτελείται από παίκτες του τόπου. Οφείλουμε να κάνουμε αυτό που είναι σωστό».

Για την κατασκευή του προπονητικού: «Έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για το αθλητικό κέντρο στην Εγλυκάδα. Είναι σημαντικό να βρούμε το «σπίτι» μας. Θα είμαστε εκεί κάθε μέρα. Έχω δώσω μεγάλη προτεραιότητα να γίνει πράξη αυτό. Με όποιο κόστος. Προτιμώ να μην πάρουμε έναν πανάκριβο παίκτη και να κατασκευάσουμε το προπονητικό μας κέντρο».

Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις για μεταγραφές. Εξετάζουμε έναν-δύο παίκτες και θα καταλήξουμε την επόμενη εβδομάδα. Κυρίως Έλληνες παίκτες. Αυτοί γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα».

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2012 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep