Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Μασάζ για έναν χρόνο»

Ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, σχολίασε την πρόταση Κωταντούλα για αγορά της Παναχαϊκής, τα οικονομικά ζητήματα με την Ερασιτεχνική αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.


Αρχικά είπε: «Υπάρχουν κάποια γελοία πρόσωπα που διακωμωδούν την μεγάλη προσπάθειά μας κάθε μέρα και όλοι ξέρετε ποια είναι. Κάποιοι νομίζουν πως θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα τέτοια που θα επηρεάσει εμένα. Εγώ ξέρω τι θα κάνω. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είχα να παλέψω με θεούς και δαίμονες, εδώ στην Πάτρα. Δεν υπάρχει πουθενά να μην δίνουν γήπεδο στην Παναχαϊκή να κάνει προπόνηση. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που ο ιδιοκτήτης της να έφτιαξε το γήπεδο και να έδωσε λεφτά και να μην έχει πού να παίξει και να προπονηθεί. Ενώ καλείται να πληρώνει και 5.000 ευρώ για δυο προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είναι ήρωες.

Τη μισή εβδομάδα κάνουν 100 χιλιόμετρα για να προπονηθούν. Αυτά τα χρήματα που σπαταλούνται αποτελούν το μισό προϋπολογισμό ορισμένων ομάδων στην Β΄ Εθνική. Κάνεις δεν το αναδεικνύει. Λες και δεν ξέρετε ποιος είναι αυτό το άτομο. Προβάλετε την πρόταση που έκανε. Οι παίκτες μετά τα ματς έκαναν αποθεραπείες στον Κρίθη! Αυτό κανείς δεν το έχει αναδείξει. Με 500.000 που λέει ότι δίνει κάνουν μόνο για να μου κάνει μασάζ για ένα χρόνο. Θα ήθελα όμως να τον τιμωρήσω και να δεχτώ την πρόταση να δω που θα έβρισκε ακόμα και αυτά τα χρήματα. Μόνο για να γελάσουμε».



Έρχονται μεταγραφές

 

«Τα Χριστούγεννα θα κάνω αυτό που πρέπει και η Παναχαϊκή θα διεκδικήσει την άνοδο στην Σουπερ Λιγκ. Διαχρονικά πάντα ήμουν πρωταγωνιστής. Ποτέ δεν υπήρξα κομπάρσος. Στεναχωριέμαι που έχουμε 11 πόντους. Καμία ομάδα που παίξαμε δεν ήταν ομάδα που ήθελε τη νίκη. Μια ομάδα που έκανε δέκα τελικές και όχι τυχαίες με φάσεις. Δεν μπήκε το γκολ. Ο Λαμπάκης σήμερα ήταν πραγματικός ήρωας».

Για το αθλητικό κέντρο είπε: «Πάμε να φτιάξουμε αθλητικό κέντρο και μπλόκαραν την άδεια στην Πολεοδομία με καταγγελίες και λόγω απεργιών».

Τα περισσότερα εισιτήρια που κόψαμε εδώ ήταν 1.060 εισιτήρια. και σήμερα 672. Δεν βγαίνουν τα έξοδα. Δεν μένει τίποτα να δώσεις ειδικά αν υπολογίσεις διαιτητές και λειτουργικά έξοδα και σου ζητούν προκαταβολικά χρήματα που θα μπορούσαν να πάνε στους παίκτες και στις μεταγραφές. Δεν υπάρχουν έσοδα».

Για τους οργανωμένους: «Οι δήθεν οργανωμένοι που έρχονται μόνο όταν έχει τηλεόραση για να τους δείξει η τηλεόραση και να βάλουν πανό».

Για το ματς στο Καραϊσκάκη: «Ο Κ. Μαρινάκης ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις μου. Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε ηθικό ανάστημα. Μαθαίνω ακόμα και για πριμ για κάθε γκολ παικτών του Ολυμπιακού στο Κύπελλο. Ακόμα για το μηδαμινό εισιτήριο, αλλά και αυτοί που θα μας βρίζουν την Τετάρτη θα ξέρουν πως δεν είμαστε στο άρμα του Ολυμπιακού».

Ακόμα είπε: «Έπρεπε να διώξω τον Παπακώστα το καλοκαίρι που μου είπε να μην κάνουμε προετοιμασία. Λάθος μου που έφερα τον Φυντάνη. Έφερα τον Ζήκο που ξέρει την ομάδα και έκανε καλή ανάλυση αγώνα. Του είπα μείνε εδώ θα έρθει ο Κούτσης, και ο κ. Γεωργάκης, που έχει μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο. Με ευχαρίστησε το γεγονός πως ακόμα δεν ήρθε ο κ. Κούτσης και είδε δυο παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος. Και εκεί που πήγα είδα πολύ καλούς παίκτες. Ένα Αλβανάκι που το είδαν πολλοί σκαουτερ μεγάλων ομάδων και μου είπε ο πατέρας του, σε εσένα θα έρθει που εκτιμάς τα νέα παιδιά».

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 01:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep