Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Ο Μαρινάκης φταίει»!

Νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Τελειώνει» ο Φυντάνης.

Τα όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος της Παναχαϊκής στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Καλλιθέα έδειξαν ότι το μέλλον του Ηλία Φυντάνη είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Φυσικά, ο γνωστός νομικός δεν έμεινε εκεί και λίγη ώρα μετά μίλησε στην εφημερίδα «Πελόποννησος», εκτοξεύοντας νέα βέλη προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο χαρακτήρισε υπαίτιο για τη διαιτησία του αγώνα της Κυριακής (11/11)!

Αναλυτικά ο Κούγιας δήλωσε:

«Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο ήρωας του αγώνα. Οι της Καλλιθέας δεν μπήκαν στην περιοχή μας ούτε στιγμή. Ανύπαρκτο το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας και τριπλό επιθετικό φάουλ στη φάση του 3-3. Δεν ήταν τυχαίος ο διαιτητής. Πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η Αχαΐα γι' αυτό που συμβαίνει. Ζήσαμε σήμερα στην Καλλιθέα φαινόμενα Αμπάρκιολη. Ναι, ο Μαρινάκης είναι από πίσω, αυτό πιστεύω. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, όμως. Οπως πήραμε την άνοδο από την Γ΄ στη Β' Εθνική, θα το πάρουμε και φέτος με αντιπάλους τελειωμένες ομάδες και συνταξιούχους».

Για την παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα (12/11), είπε:

«Δεν υπήρξα ποτέ ραγιάς. Ο Μαρινάκης δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι μόνος μου. Πίσω μου είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας και 500.000 Αχαιοί, αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα που ζει υπό καθεστώς ποδοσφαιρικής χούντας εδώ και χρόνια. Θα κάνω το καθήκον μου, λοιπόν. Εχω υποχρέωση σε όσους με ξέρουν από τότε που γεννήθηκα, στους συναδέλφους μου δικηγόρους, στους δικαστές, στους Εισαγγελείς και στα παιδιά μου να δείξω ποιο είναι το πραγματικό ποδοσφαιρικό σκουπίδι.

Όλη η Ελλάδα θα μάθει τι έχουμε υποστεί, τι μου ζήτησαν να κάνω για να πάει η Παναχαϊκή στην Σούπερ Λιγκ και γιατί δεν είμαστε εμείς στη Σούπερ Λιγκ και είναι ομάδες σφραγίδες χωρίς οπαδούς και χωρίς να έχουν να δώσουν τίποτα στο ποδόσφαιρο, με παίκτες δανεικούς και προπονητές υπαλλήλους».

Σε ό,τι αφορά στον Ηλία Φυντάνη, είπε:

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος με τον Φυντάνη... Θα δούμε. Πήγε κι έδωσε ρεπό στους παίκτες τη Δευτέρα. Δεν είναι συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνει, σκέφτεται κι άλλα πράγματα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα διαδόχων. Αυτό που έχει κυκλοφορήσει είναι του παλαίμαχου Ανδρέα Ζήκου με συνεργάτη τον Γιάννη Ζερδεβά, ενώ άλλα σενάρια θέλουν υποψήφιο και τον Νίκο Γκουλή.

Last modified onΔευτέρα, 12 Νοέμβριος 2012 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep