Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισοδιακή η πρώτη ήττα της Παναχαϊκής

Φάση από τον αγώνα της Παναχαϊκής στη Νέα Σμύρνη Φάση από τον αγώνα της Παναχαϊκής στη Νέα Σμύρνη

Οι Αχαιοί έχασαν 3-0 από τον Πανιώνιο, σε φιλική αναμέτρηση που διεκόπη στο 79'.

 

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Παναχαϊκή, η πρώτη σε φιλικές αναμετρήσεις, από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Οι Αχαιοί ηττήθηκαν 3-0. Τα γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης σημείωσαν ο Κούτσι στο 45', ο Εστογιανόφ στο 48' με πέναλτι που κέρδισε ο Ριέρα και στο 66' ένας πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, ο Σάμαρης.

 

Το συγκρότημα του Μ. Σεροπιάν θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ στο 31' όταν μετά από σέντρα του Σπίνουλα, ο Ατματζίδης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ελευθερόπουλου. Το ματς στιγματίστηκε από δεκάλεπτη διακοπή όταν προκλήθηκε ένταση μεταξύ του Ριέρα και του Κοκκίνη. Ο διαιτητής απέβαλε τον Ισπανό και η ένταση μεταφέρθηκε στις εξέδρες. Μερίδα οπαδών του Πανιώνιου εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τα πράγματα για λίγο πήγαν να ξεφύγουν. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι ξανάρχισε για να λήξει στο 89' υπό τον φόβο των Ιουδαίων...

 

* Τραυματίας αποχώρησε ο Φουρτάδο με τράβηγμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τ. Λεμονής): Ελευθερόπουλος (64' Σιδεράκης), Κούρος (60' Σάμαρης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι (60' Όμο), Κουμουρτζί, Γουνδουλάκης, Μιλοβάνοβιτς, Εστογιανόφ (90' Κόγιε), Ριέρα, Κούτσι (90' Αμπουέμε).

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μ. Σεροπιάν): Ανδρούτσος (46' Μάλαρτζ), Σπίνουλας, Παγώνης (64' Κοκκίνης), Ιωάννου, Πακάλτσης (46' Λαμπρόπουλος), Τσεμπερίδης, Φούφουλας (50' Δαμιανίδης), Ταφίλι (61' Κυβελίδης), Φουρτάδο (18' Aτματζίδης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο (46' Μιλοσέσκι).

Media

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011 00:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep