Επίσημο των Οικονομάκη, Ντε Τομάς

Επιβεβαίωση του FL News για την έλευση του 21 ετών τερματοφύλακα στην Παναχαϊκή.

Το FL News είχε ενημερώσει πρώτο το Σάββατο (27/01) για τη μεταγραφή του Μανώλη Οικονομάκη στην Παναχαϊκή και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε την Τρίτη (30/01), οπότε ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Εκτός αυτού οι Αχαιοί απέκτησαν από τον Απόλλωνα Πόντου τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό, Ρούμπεν ντε Τομάς (10 συμμετοχές).

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Εμμανουήλ Οικονομάκη. Ο Εμμανουήλ Οικονομάκης είναι γεννημένος 14 Σεπτεμβρίου 2002 και έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Απόλλων Αγίου Ιωάννη, με την Κ19 Του Παναθηναϊκου και Παναθηναϊκου Β', Ένωση Νέων Παραλιμνιου, Ηρόδοτο, Αλμωπο Αριδαιας. Ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την ομάδα της Ζακύνθου. Μανώλη, Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό επιθετικό ποδοσφαιριστή Ruben De Tomas Gomez. O Ruben De Tomas Gomez ειναι γεννημένος 18 Ιουλίου 2000 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Ισπανίας Rayo U19, Rayo B, UD Sanse ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. Ruben Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής».

Last modified onΤρίτη, 30 Ιανουάριος 2024 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep