Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Μαζί δεν έχουμε αντίπαλο»

 

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής έσταξε μέλι για τους οπαδούς των «κοκκινόμαυρων».

 

 

Με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να γίνει ο φίλαθλος κόσμος της πατρινής ομάδας υπερήφανος.

 

Αναλυτικά ο γνωστός νομικός ανέφερε:

 

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους οπαδούς μας κυρίως για την εξαιρετικού επιπέδου συμπαράσταση στην ομάδα αλλά και την ηθική συμπαράσταση σε εμένα προσωπικά. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα και θα δώσω όλες τις σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις για να είναι αυτός ο λαός υπερήφανος. Η Παναχαϊκή δεν είναι μια απλή ποδοσφαιρική ομάδα είναι λαϊκό μαζικό κίνημα 120 ετών.

 

Το τελευταίο το οποίο θέλω να τονίσω είναι η χαρά η δική μου και του γιου μου για την επιστροφή αυτού του υγιούς μέρους των νεαρών οργανωμένων οπαδών στο γήπεδο. Εύχομαι η επιλογή αυτού του τύπου και της συμπεριφοράς οργανωμένων να ονειρεύονται ο κάθε πρόεδρος, ο κάθε προπονητής και οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.

 

Τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξω μαζί με τον κ. Σεροπιάν και τους αρχηγούς συνάντηση με όλους τους συνδέσμους οργανωμένων για να συζητήσουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας ,να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι. Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε την Παναχαϊκή εκεί που της αξίζει».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep