Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Παπακώστας!

Η συνεργασία της Παναχαϊκής με τον Γιάννη Παπακώστα λύθηκε κοινή συναινέσει.

Όταν το flnews.gr αποκάλυπτε στις 25 Αυγούστου ότι ο Γιάννης Παπακώστας είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή, πολλοί γελούσαν, άλλοι διέψευδαν κατηγορηματικά, άλλοι αντί να ψάξουν το θέμα δημοσίευαν διαψεύσεις και ο ίδιος τόνιζε ότι έχει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα. Ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε στις 13 Σεπτεμβρίου, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία!

Φυσικά, με όσα έχουν δει τα μάτια μας στην Παναχαϊκή, δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Παπακώστα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει επίσης την λύση της συνεργασίας με τον κ. Πέτρο Μίχο από την θέση του βοηθού προπονητή, ο οποίος παραμένει στην ομάδα με τα καθήκοντα του στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Την Κυριακή 16-9-2012 στο φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα χρέη προπονητή στην ομάδα θα έχει ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καράτσης.

Μετά την απόφαση να συνεχίσει με την ομάδα ο ποδοσφαιριστής Bourama Ouattara αποφασίστηκε να γίνει λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή BlaudetJean– Charles».

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep