Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θετικό κλίμα για Παμπελοποννησιακό

Σε θετικό κλίμα από όλες τις παρτάξεις του Δήμου αντιμετωπίστηκε το θέμα της παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού σταδίου στην Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να συζητήσουν οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου και της ΠΑΕ για τα δεδομένα της συμφωνίας, ώστε να εγκριθεί άμεσα με ψηφοφορία. Σε θετικό κλίμα από όλες τις παρτάξεις του Δήμου αντιμετωπίστηκε το θέμα της παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού σταδίου στην Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να συζητήσουν οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου και της ΠΑΕ για τα δεδομένα της συμφωνίας, ώστε να εγκριθεί άμεσα με ψηφοφορία.

Οι περισσότεροι σύμβουλοι του Δήμου της Πάτρας ήταν υπέρ της παραχώρησης του γηπέδου στην Παναχαϊκή και μετά από δύο ώρες συζήτησης οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ και του δήμου αποχώρησαν για να συμφωνήσουν σε ένα κοινό παραχωρητήριο ώστε να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας και μίλησε για τις απαιτήσεις του Δήμου και της Παναχαϊκής ώστε να παραχωρηθεί το γήπεδο για πρώτη έδρα για το πρωτάθλημα της Football League.

Το θέμα της παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού σταδίου στην Παναχαϊκή συζητήθηκε περισσότερο από δύο ώρες και στην αίθουσα βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας για να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ. Η Δημοτική αρχή ζήτησε 12.000 ευρώ από την Παναχαϊκή για να χρησιμοποιεί το κεντρικό γήπεδο και το βοηθητικό για τις προπονήσεις της. Παράλληλα ζήτησαν και την καταβολή 100.000 ευρώ ως εγγύηση για τα μισθώματα.

Αυτό προέκυψε λόγω παλιάς οφειλής 26.000 ευρώ προς τον Δήμο της Πάτρας από την Παναχαϊκή με επιταγή που είχε πάνω την υπογραφή του Αλέξη Κούγια. Η Παναχαϊκή είπε πως δεν μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο αντίτιμο και η απάντηση ήταν πως αναλαμβάνει την συντήρηση του γηπέδου, την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και τα έξοδα του σταδίου σε νερό και ρεύμα για τον χρόνο που θα το χρησιμοποιεί.

Για το μηνιαίο αντίτιμο πρότεινε 2.000 ευρώ το μήνα. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν αρκετά μεγάλη και για να προχωρήσει η διαδικασία οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου και της Παναχαϊκής έκαναν μίνι σύσκεψη σε γραφείο του Δήμου ώστε να επιστρέψουν με κοινή πρόταση που να μπορεί να ψηφιστεί άμεσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και να παραχωρηθεί το γήπεδο στην Παναχαϊκή για την σεζόν 2012-13.

Last modified onΔευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2012 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep