Κυρίαρχος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα της Ηπείρου νίκησε 2-0 τον Καραϊσκάκη, πέμπτη σερί επικράτηση.

«Αέρας» ο ΠΑΣ Γιάννινα! Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο διεκόπη για μερικά λεπτά λόγω του αέρα και της βροχής, η ομάδα της Ηπείρου νίκησε 2-0 εντός έδρας τον Καραϊσκάκη για τη 10η αγωνιστική της Super League 2. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, η όγδοη συνολικά, ενώ μάλιστα για έβδομο σερί ματς διατηρήθηκε το μηδέν στην άμυνα. Αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη ολοκλήρωσε το 2019 πρώτο, αήττητο, ως πρωταθλητής χειμώνα.

Τα γκολ σημειώθηκαν μέσα σε δύο λεπτά, στο 23' και στο 24'. Αρχικά με κεφαλιά του Παντελάκη από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου και ακολούθως με σουτ του Κρίζμαν από εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου. Ο Καραϊσκάκης προερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Απόλλωνα Σμύρνης και Πλατανιά, αλλά στους Ζωσιμάδες το πολύ καλό σερί έλαβε τέλος.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Ζιούλης, Σιόντης, Κάστρο, Λώλης (62' Λέο), Ξύδας (79' Λιάσος), Παμλίδης (88' Πήλιος), Κρίζμαν.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβός, Καπίας, Κούστα (40' λ. τρ. Τσούτσης), Ψιάνος (75' Καψάλης), Μέτσε (46' Αλμπάνης), Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου.

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2019 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep