Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβλημάτισε ο ΠΑΣ

Οι Ηπερώτες γνώρισαν φιλική ήττα (4-1) από τον Άρη στο Ζέεφελντ.

 

Στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επί αυστριακού εδάφους γνώρισε την δεύτερη του ήττα.

 

Ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 1-4 από τον Άρη σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Ζέεφελντ. H ομάδα στο πρώτο μέρος παρουσίασε ένα αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά στην επανάληψη η απόδοση του ΠΑΣ έπεσε. Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» Στεφάν Ντεμόλ παρέταξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δύο διαφορετικές ενδεκάδες πραγματοποιώντας αρκετές δοκιμές.

 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40' με σκόρερ τον Σακάτα. Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη διπλασιάσε τα τέρματα του στο 48΄ με δράστη... τον Σολτάνι. Ο ΠΑΣ στο 68' κατάφερε να μειώσει στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουέβας. Ο Άρης όμως με γκολ των Τοπούζη (68΄) και Νέτο (70΄ πεν.) πήρε την νίκη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αυστριακός Φίσερ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κάμπα, Μπούκα.

 

ΑΡΗΣ: Βελίδης (76’ Διούδης), Καζναφέρης (46’ Νέτο), Στράνο (46’ Μίσελ), Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Πορτίγια (74’ Γιανιώτας), Τόχα (75’ Γιαντσίδης), Καντίδης (46’ Φατί), Οικονομόπουλος (46’ Σολτάνι), Σακάτα (54’ Τοπούζης), Τσέζαρεκ (33’ λ.τρ. Βανγκέλι).

ΠΑΣ ΓIANNINA: Φέγκρους (46’ Ταμπάσης), Ντάσιος (46’ Τσάνης), Πάντος (46’ Μιχαήλ), Λίλα (46’ Οικονόμου), Κώτσιος (46’ Χουτ), Κεϊτά (46’ Ανδράλας), Πατσατζόγλου (46’ Τζημόπουλος), Κυριάκος (46’ Γεωργίου), Ντε Βισέντι (46’ Βίλα), Μπεσέρα (46’ Μαργαρίτης), Τζάνης (46’ Κουέβας).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep