Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκλεισε το ρόστερ

Ο Νίκος Γκουλής θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ήδη ο Πιερικός και δεν αναμένεται να κάνει άλλη κίνηση για τη θέση του επιθετικού, αφού δεν βρέθηκε κάτι που να τον ικανοποιεί από την ελληνική αγορά. Ο Νίκος Γκουλής θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ήδη ο Πιερικός και δεν αναμένεται να κάνει άλλη κίνηση για τη θέση του επιθετικού, αφού δεν βρέθηκε κάτι που να τον ικανοποιεί από την ελληνική αγορά.

Στον Πιερικό δεν βρίσκουν τον Ελληνα επιθετικό που θέλουν και θα προχωρήσουν έτσι μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο τραυματισμός του Πλάτωνα Καρακατσάνη έφερε τον Πιερικό στην αναζήτηση ακόμη μιας λύσης για την επιθετική γραμμή, αλλά από την ελληνική αγορά, αφού οι θέσεις της ομάδας σε ξένους και κοινοτικούς είχαν κλείσει. Οι περιπτώσεις ανάμεσα στις οποίες είχαν να επιλέξουν δεν ήταν ικανοποιητικές και για αυτό το λόγο επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γκουλής, θα κινηθεί με τις επιλογές που έχει ήδη στα χέρια του και θα αναζητήσει λύσεις από μέσα μέχρι τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Παράλληλα θα περιμένουν και τον Καρακατσάνη, ο οποίος μέχρι τότε θα έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας του και αναμένεται να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ίσως και σε κάποια επίσημα ματς.

Το Σάββατος στις οκτώ το βράδυ θα γίνει το φιλικό του Πιερικού με την Καλλονή στο γήπεδο του Πιερικού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep