«Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους»

Ο Πολ Ίτσο μίλησε για τις διαφορές Ελλάδας - Αυστραλίας στο ποδόσφαιρο, για την Ξάνθη και για το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό.

Ο Αυστραλός γκολκίπερ της Ξάνθης, Πολ Ίτσο, μίλησε στο AOX Q&A για τη ζωή στην Ελλάδα, την καθημερινότητά του και τις διαφορές Ελλάδας - Αυστραλίας στο ποδόσφαιρο.

Πώς σου φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με αυτό της Αυστραλίας; Σου αρέσει η Ξάνθη σαν μέρος διαμονής;

«Υπάρχουν διαφορές. Στην Αυστραλία το παιχνίδι είναι πιθανόν λίγο πιο physical, ενώ στην Ελλάδα και με την πίεση της ανόδου και του υποβιβασμού διακυβεύονται περισσότερα, οι ομάδες παίζουν με βαθιές άμυνες και πρώτα θέλουν να διασφαλίσουν το αποτέλεσμα. Η Ξάνθη είναι μια όμορφη πόλη, αλλά θα ήθελα να τη γνωρίσω καλύτερα χωρίς τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας».

Είσαι ευχαριστημένος με την οργάνωση και τις παροχές της ομάδας;

«Από τότε που ήρθα ο πρόεδρος, ο αθλητικός διευθυντής, ο τιμ μάνατζερ, το προσωπικό της ΠΑΕ και γενικότερα όλοι ήταν υπέροχοι. Με βοήθησαν πολύ. Φυσικά το ίδιο έκαναν και για όλους τους νέους παίκτες της ομάδας. Το χτίσιμο μιας καινούργιας ομάδας ήταν ξεκάθαρα μια δύσκολη δουλειά, όμως πραγματικά όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και συνεχίζουν να αναβαθμίζουν την υποδομή της ομάδας».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό φαγητό;

«Δύσκολη ερώτηση γιατί απολαμβάνω την ελληνική κουζίνα όλη μου τη ζωή. Πάντως αγαπώ ιδιαίτερα το αρνήσιο σουβλάκι».

Media

Last modified onΔευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep