Ίτσο: «Το απολαμβάνω στην Ξάνθη»

Ο Πολ Ίτσο απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της Ξάνθης.

Για την έως τώρα παρουσία του στην Ξάνθη μίλησε ο Πολ Ίτσο. Ο τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του ΑΟΞ και τόνισε ότι απολαμβάνει την παρουσία του στη χώρα μας.

Πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα σε σχέση με τη ζωή στην Αυστραλία; Πώς θα περιέγραφες τη συμμετοχή σου στην ομάδα;

«Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ όμορφη. Οι άνθρωποι είναι καλοσυνάτοι και ευχάριστοι. Η προσαρμογή μας εδώ ήταν εύκολη και πραγματικά απολαμβάνω να βρίσκομαι εδώ. Ως προς την ομάδα, οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν από την αρχή εξαιρετικές. Όλοι μας ήρθαμε γρήγορα κοντά με στόχο να δημιουργήσουμε μια δεμένη ομάδα. Αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς».

Πώς είναι μια μέρα από την καθημερινότητά σου;

«Τα πρωινά μου αρέσει να πίνω φρέντσο εσπρέσο σκέτο και στη συνέχεια να προγραμματίζω το μεσημεριανό μου. Στη συνέχεια ετοιμάζομαι για την προπόνηση και μετά τις ασκήσεις ακολουθεί η αποθεραπεία. Μέχρι το τέλος της ημέρας φροντίζω να τρέφομαι σωστά και γενικά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου».

Περιέγραψέ μας τα συναισθήματα σου πριν και μετά από ένα πέναλτι...

«Πριν το πέναλτι προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμος μπορώ, θέλω να ελέγχω τα συναισθήματά μου εκείνη τη στιγμή και να έχω τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοπεποίθηση. Θέλω να δίνω την εντύπωση ότι το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά μου, ενώ επίσης είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσω πραγματικά την ομάδα. Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος του τερματοφύλακα. Για τα συναισθήματα μετά το πέναλτι, αυτά εξαρτώνται από το αποτέλεσμά του».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 13:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep