Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Mε Ζαχαρόπουλο ο Φωκικός

Η ομάδα της Άμφισσας πέρασε από την Κόρινθο με 1-0.

Νικηφόρο ήταν το φιλικό του Φωκικού στην Κόρνθο, απέναντι στην ομάδα του Ισθμού. Οι γηπεδούχοι κόντραραν σε μεγάλο βαθμό τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δοκίμασαν τον Εσθονό επιθετικό, Βιάτσεσλαβ Ζαχοβάικο. Ο έμπειρος σέντερ φορ, μάλιστα, είχε καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 28' όταν έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον Μέλκα να πέφτει εντυπώσιακά και να διώχνει σε κόρνερ. Και εν συνεχεία έπιασε καλή κεφαλιά στο κόρνερ που χτυπήθηκε, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν φάσεις στο πρώτο μέρος. Όπως στο 3' με τον Σαμπάνη, στο 17' με τον Κουρούπη και στο 45' με τον Βαγγέλη. Στην πρώτη περίπτωση ο Γεωργίου μπλόκαρε την κεφαλιά, στη δεύτερη η μπάλα χτύπησε στα σώματα των παικτών του Φωκικού και στην τρίτη η μπάλα έφυγε λίγο έξω μετά την κεφαλιά του Βαγγέλη. Τελικά η ομάδα της Άμφισσας πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Ευθύμη Ζαχαρόπουλου στο 78'. O νεαρός έπιασε σουτ μέσα από την περιοχή της Κορίνθου και βρήκε δίχτυα.

Καθόλου δεν αγωνίστηκαν για τον Φωκικό οι Κωστόπουλος, Ταμπάκης, Θέος και Μανιάτης. Γενικά στο πρώτο μέρος η ομάδα της Άμφισσας δεν ήταν καλή, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο που ανέβασε στροφές.

Ο Κριστόφ Βαζέχα έκανε αρκετά πειράματα, αφού χρησιμοποίησε τον Χαλούλο σε θέση δεξιού εξτρέμ και όχι μπακ που αγωνίζεται, ενώ ο Τετέ έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός και όχι στη θέση του αμυντικού χαφ.

 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μέλκας, Βαγγέλης, Κουρούπης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Λουμπαρδέας, Κάλφας, Κατσίκης, Σαμπάνης, Ντουντού, Ουζούνογλου.

Έπαιξαν και οι: Σαμπράκος, Ντερτιλής, Χάριτος, Παπαευθυμίου, Νικολόπουλος, Τάνης, Τεντώνης, Μακρής Πεχλιβανόπουλος.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Σορώκος, Λίτσος, Αλμπέρτο, Σκαρίμπας, Ευσταθίου, Χαλούλος, Μπουλούλης, Ζαχοβάικο.

Επαιξαν και οι : Αμπντουραχμάνι, Τετέ, Ρεντζής, Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος και Κοντογιώργος.

Last modified onΚυριακή, 26 Αύγουστος 2012 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep