Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μίλησε η εμπειρία του Παναιτωλικού

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος. Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 του Παναιγιάλειου στο Αίγιο.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Κουρμπανάς και ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου συμφώνησαν να γίνει το παιχνίδι με μισή ώρα καθυστέρησης λόγω της ζέστης που επικρατούσε. Περίπου 500 φίλοι των γηπεδούχων είδαν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να ηττάται με 1-2 από τους Αγρινιώτες. Το σκορ άνοιξε ο Παναιγιάλειος στο 28, όταν ο Διαμαντόπουλος συνεργάστηκε με τον Μπούνα, με τον τελευταίο να πλασάρει και να βρίσκει δίχτυα. Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ωστόσο στο δεύτερο μέρος μίλησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων. Στο 72' η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε, με τον Κουτσοσπύρο να το εκμεταλλεύεται και να ισοφαρίζει. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα.

 

Παναιγιάλειος: Μπαλτιμάς, Ρέλλας (50' Αγουρίδης), Παπαχρήστου, Παπαδόπουλος Τ., Σούλης (53' Σανδραβέλης), Μαυρόπουλος (58' Παπαδόπουλος Γ.), Αργυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Διαμαντόπουλος (5' Δαλιάνης), Μπούνας και Μπουλούμπασης

 

Παναιτωλικός: Τακίδης, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Δάρλας, Κούσας, Μουμίν, Μύγας (53' Πασσάς), Μητρόπουλος, Κουτσοσπύρος, Φαβάλι, Σφακιανάκης.

Last modified onΤετάρτη, 22 Αύγουστος 2012 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep