Αναστολή λειτουργίας στον Αλμωπό

Την αναστολή της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας.

Σε αναστολή των δραστηριοτήτων της για τον μήνα Νοέμβριο προχώρησε ο Αλμωπός Αριδαίας, έπειτα από τα νέα περιοριστικά μέτρα και το επικείμενο καθολικό lockdown. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα ακολουθήσουν από το σπίτι τους ατομικά προγράμματα προκειμένου να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση, ύστερα από πρωτοβουλία του προπονητή και του γυμναστή του συλλόγου, Γιώργο Τυριακίδη και Γιώργο Σγούρδα. Η ανακοίνωση:

«Με την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο της Αψάλου ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις αθλητών και προπονητικού τιμ της ομάδας μας, καθώς μετά την απόφαση της κυβέρνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα αναστέλλει τις δραστηριότητες της για τον μήνα Νοέμβριο μετά τα απαγορευτικά μέτρα με σκοπό την τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολου.

Ο τεχνικός μας Γιώργος Τυριακίδης εμφανώς προβληματισμένος από την όλη κατάσταση που δυσχεραίνει το έργο του και σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Σγούρδα, έδωσαν πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων στους παίκτες, ώστε να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση, όσο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σαφώς και η κατάσταση παραμένει δύσκολη και όλοι θα πρέπει να δείξουν ατομική ευθύνη, συνέπεια, αλλά και επαγγελματική ευσυνειδησία, ώστε όταν θα έρθει η στιγμή της επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων να υπάρχει ετοιμότητα στο 100% από όλους.»
Last modified onΠέμπτη, 05 Νοέμβριος 2020 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep