Στην Επισκοπή ο Μπελεβώνης

Την απόκτηση του νεαρού διεθνούς, Χρήστου Μπελεβώνη, ανακοίνωσε η Επισκοπή.

Ο 18χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, Χρήστος Μπελεβώνης, ανακοινώθηκε την Πέμπτη (15/10) από την Επισκοπή. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Κ19 του Παναιτωλικού, στην οποία αγωνίστηκε 22 φορές, πέτυχε 7 γκολ και έδωσε 4 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού ποδοσφαιριστή, Χρήστου Μπελεβώνη.

Ο Χρήστος Μπελεβώνης είναι μόλις 18 χρονών (έχει γεννηθεί στις 29 Ιουλίου του 2002) και το μεγάλο του παράσημο είναι οι συμμετοχές του με τις εθνικές ομάδες των Εφήβων (Κ17) και των Νέων (Κ18).

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα δεν θα μπορούσε παρά να τα έχει κάνει στην ακαδημία του Παναιτωλικού. Αφού πέρασε απ’ όλα τα ηλικιακά τμήματα, το περασμένο καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας υπογράφοντας για 4 χρόνια συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Αν και νεαρός, είχε προηγηθεί μια καταπληκτική σεζόν στην Κ19 με 22 αγώνες, 7 γκολ και 4 ασίστ.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο παίκτης δήλωσε:

«Η καταστάση που βρήκα στην Επισκοπή είναι ιδανική για δουλειά για κάθε ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ τον κ. Βέλιτς που πίστεψε στις δυνατότητες μου και θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα.»
Last modified onΠέμπτη, 15 Οκτώβριος 2020 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep