Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τους τρέχει ο Βαζέχα

Ο Κριστόφ Βαζέχα δουλεύει σε έντονους ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές του Φωκικού. Ο Κριστόφ Βαζέχα δουλεύει σε έντονους ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές του Φωκικού.

Στον Φωκικό δουλεύουν πολύ σκληρά με τον Κριστόφ Βαζέχα και κάνουν προπονήσεις που περιλαμβάνουν ασκήσεις τακτικής και παράλληλα φυσική κατάσταση.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Φωκικού να επέστρεψαν από τα Χάνια του Πηλίου, αλλά ο ρυθμός των προπονήσεων δεν έπεσε και καθημερινά δουλεύουν σκληρά, τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική. Ο Κριστόφ Βαζέχα έχει μεγάλη ένταση στις προπονήσεις ώστε οι ποδοσφαιριστές του να μπορούν να αντέξουν στην πίεση του πρωταθλήματος της Football League και παράλληλα να μην είναι στατικοί στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η εβδομάδα είχε δυνατές προπονήσεις, διότι από εδώ και πέρα θα μπουν σε ρυθμούς φιλικών αγώνων και θα έχουν μειωμένη ένταση με πιο ήρεμες προπονήσεις πριν από τα ματς και το αναγκαίο χαλάρωμα μετά. Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 19 Αυγούστου με την Παναχαϊκή στην Αμφισσα, ενώ την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα ταξιδέψει η ομάδα του Φωκικού στην Πάτρα για την «άτυπη» ρεβάνς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep