Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι δοκιμές του Καβακά

Ο Δημήτρης Σωτηρίου αγωνίστηκε στο φιλικό της ΑΕΛΚ με τη Νίκη Βόλου παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Εκτός από τον 25χρονο τερματοφύλακα δοκιμάστηκαν ακόμη δύο επιθετικοί και ένας κεντρικός αμυντικός. Ο Δημήτρης Σωτηρίου αγωνίστηκε στο φιλικό της ΑΕΛΚ με τη Νίκη Βόλου παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Εκτός από τον 25χρονο τερματοφύλακα δοκιμάστηκαν ακόμη δύο επιθετικοί και ένας κεντρικός αμυντικός.

Η Καλλονή δοκιμάζει τρεις ποδοσφαιριστές στο Καρπενήσι και ο Τίμος Καβακάς θα κρίνει αν μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΛΚ.

Δύο επιθετικούς και έναν κεντρικό αμυντικό δοκιμάζει στο Καρπενήσι ο Τίμος Καβακάς. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μάλιστα πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Νίκη Βόλου, αλλά για ελάχιστο διάστημα. Τα κενά που έχει η ομάδα της Μυτιλήνης στο ρόστερ θα καλυφθούν με μεταγραφές έτοιμων ποδοσφαιριστών που θα έχουν τις απαραίτητες συστάσεις, αλλά υπάρχουν και οι «ευκαιρίες» των δοκιμών.

Στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Σωτηρίου που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Καλλονή. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λάρισας και επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Μυτιλήνη, αφού έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις με την ΑΕΛΚ και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep