Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηττα για την επιθετική ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν ο οργανωτής στο κέντρο της ομάδας της ΑΕΛ που δημιούργησε πολλές ευκαιριίες μέσα στην Κέρκυρα. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν ο οργανωτής στο κέντρο της ομάδας της ΑΕΛ που δημιούργησε πολλές ευκαιριίες μέσα στην Κέρκυρα.

Παρά το 2-0 από την Κέρκυρα η ΑΕΛ έδειξε πως πατά καλά, έκανε ευκαιρίες και δείχνει θετικά στοιχεία.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, με τον Καραλή να εκμεταλλεύεταιβαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ να κάνει το 1-0 για την Κέρκυρα. Η ΑΕΛ αντέδρασε και έκανε την σημαντικότερη της ευκαιρία στο 20ο λεπτό με μπαλιά του Δεινόπαπα στον Χασομέρη που τον πρόλαβε ο Πετρούσης. Στο 24ο λεπτό η κεφαλιά του Παπαγεωργίου πέρασε άουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα. Ο Γιώργος Μπάρκογλου με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0 για την Κέρκυρα. Η ΑΕΛ πήρε πάλι την πρωτοβουλία στο ματς και έχασε ευκαιρίες με το σουτ του Ζουρούδη (33’) και τον Παγώνη στο 43ο λεπτό που βγήκε σαν κρυφός φορ και νικήθηκε από τον Αναστασόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση της ΑΕΛ συνεχίστηκε με τον Χασομέρη στο 59’ να στέλνει την μπάλα με σουτ στην γωνιά του Αναστασόπουλου που με δυσκολία και την βοήθεια του δοκαριού έσωσε την εστία του. Στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές και οι φάσεις ήταν περιορισμένες. Ένα φάουλ του Λεόν έσωσε ο Βοσνιάδης, ενώ ο Στρατηλάτης σταμάτησε τον Χασομέρη σε ατομική ενέργεια στο 69ο λεπτό.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Α.Μάντζιος): Αναστασόπουλος (63’ Στατηλάτης), Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Καραλής (73’ Τσοκάνης), Ηλιάδης (60’ Σταμόγιαννος), Μπάρκογλου (73’ Σίμωσης), Λεόν (73’ Κοντοδήμος), Αρμένης (73’ Βασιλόγιαννης), Γιάντσης (63’ Αγρίτης), Χαμπλ (82’ Κρητικός).

ΑΕΛ (Μ. Ζιώγας): Βοσνιάδης, Παγώνης, Σκούπρας (46’ Παπαϊωάννου), Σκόνδρας (46’ Ραπτάκης), Γιώτας (77’ Τσιρογιάννης), Χατζής (60’ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Χασομέρης (60’ Σιατραβάνης), Παπαγεωργίου, Ζουρούδης (84’ Κρητικός), Δεινόπαπας (75’ Τσιάρας).

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2012 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep