Την έσπρωξε πιο κάτω...

Την 5η φετινή νίκη του πανηγύρισε ο Ασπρόπυργος, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας στη μάχη σωτηρίας για την 22η αγωνιστική της Football League.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έφτασε τους 19 βαθμούς έναν περισσότερο από τη Μαύρη Θύελλα, που πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. H σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στον Mπουσμπίμπα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κολοβούρη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς στο 50ο λεπτό ο Μπαξεβάνου έκανε τη σέντρα, ο Ζγκούρι πήδηξε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας της Καλαμάτας και έκανε το 1-0.

Στο 61' ο Ασπρόπυργος είχε την ευκαιρία να "τελειώσει" το παιχνίδι, καθώς ο Ζώνας έχασε το άχαστο, κατορθώνοντας να στείλει τη μπάλα ανενόχλητος από τα 5 μέτρα πάνω στον Στεφανάκο! Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπαξεβάνου σέντραρε η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χριστοφιλέα, αλλά ο διαιτητής Δραγάτης (Αν. Αττικής) υπέδειξε κόρνερ, αντί για πέναλτι.

Στο 76' κάτι ανάλογο συνέβη και για την Καλαμάτα, με τον Ηλιόπουλο να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Κολοβούρη και αυτή να καταλήγει κόρνερ. Οι Μεσσήνιοι άγγιξαν το 1-1 και στο 83', όταν εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου η μπάλα "έγλειψε" το δεξί δοκάρι του Κολοβούρη, ενώ στο 86' ο Ασπρόπυργος έχασε την ευκαιρία με τον Πολέτο να σουτάρει μόνος του ψηλά άουτ.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Κολοβούρης, Κόσεβ, Νικολακάκης (56′ Γκατσολάρι), Ζώνας, Φιλίποβιτς, Μπαξεβάνου, Νικολάου, Κάκκο, Ζγκούρι, Σρέτσκοβιτς (78′ λ.τ Σταγάκης), Φράγκος (73′ Πολέτο).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Κωνσταντακόπουλος (86′ Τριανταφυλλάκης), Τριποτσέρης, Γκιοατά, Τόλι, Χριστοφιλέας, Μπαντ (68′ Τιαγκο), Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς, Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (80′ Αλεξόπουλος).

Last modified onΚυριακή, 01 Μάρτιος 2020 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep