Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μουδιασμένος ο κόσμος της ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Με ένα εισιτήριο περνούν δύο άτομα για το φιλικό της ΑΕΛ με την Βέροια. Με ένα εισιτήριο περνούν δύο άτομα για το φιλικό της ΑΕΛ με την Βέροια.

Είσοδο για δύο άτομα με ένα εισιτήριο ανακοίνωσε η ΑΕΛ για το φιλικό της Πέμπτης 9 Αυγούστου με την Βέροια στο AEL ARENA.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είχαν φανεί από τα διαρκείας, όπου η πώληση των πρώτων ημερών δεν έφτασε ούτε σε τριψήφιο νούμερο και οδήγησε τον πρόεδρο της ΑΕΛ Ανδρέα Λιόντο να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου. Η προπώληση των εισιτηρίων για το πρώτο φιλικό με την Βέροια την Πέμπτη 9 Αυγούστου στο AEL ARENA δεν έδειξε πάλι σημαντική ανταπόκριση.

Δεν έχουν πειστεί ακόμη για την προσπάθεια που γίνεται και φυσικά μεγάλη σημασία έχει και το ότι δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο στη διοίκηση και στον τρόπο που κάνει τις κινήσεις της.

Σε συνδυασμό και με τη μέση του Αυγούστου κάνει πιο δύσκολη την δυναμική παρουσία στο φιλικό με την Βέροια που έρχεται αήττητη στα φιλικά και είναι σαφώς πιο έτοιμη από την ΑΕΛ που κατέβηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου από την Σαμαρίνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ειδικά για τον αυριανό (Πέμπτη 9 Αυγούστου) αγώνα με τη Βέροια στο AEL FC ARENA (21:00) – το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ για τη νέα χρονιά – θα δίνεται η δυνατότητα εισόδου δύο (2) ατόμων με ένα (1) εισιτήριο ημέρας σε όλες τις θύρες. Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων – που θα διατίθενται από τις 19:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου – έχουν ως εξής:

Θύρες 11 / 12Α / 23: 7 ευρώ
Θύρες 3-4 / 5-6 / 7-8 / 9-10: 15 ευρώ
Θύρες 14-15 / 16-17 / 19-20 / 21-22: 18 ευρώ
Θύρα 18 VVIP: 30 ευρώ
Επίσης θα διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες στην τιμή των 3 ευρώ.
Last modified onΤετάρτη, 08 Αύγουστος 2012 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep