Σημαντικό "διπλό" του Διαγόρα στο Αιγάλεω

Σημαντική νίκη, που του δίνει το δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου -αν και νωρίς ακόμα- πέτυχε ο Διαγόρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League.

H oμάδα της Ρόδου χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να "κλειδώσει" την εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Αιγάλεω, με σκορ 0-2. Ο Γλυνός άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου, ο Μπαρμπαρούσης έκανε το 0-2, που έμελλε να μείνει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Κι αυτό, γιατί στο 64' οι Ροδίτες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ, αλλά ο Σικαλιάς απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Κέρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 73ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κασνέτσι που ήταν στον πάγκο.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσαφταρίδης(35' Χατζηιωαννίδης), Μπαξεβάνος(69' Κατσικογιάννης), Ντιάτα (54' Συρεγγέλα), Ροτζέριο, Τσιλιγκίρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (68' Πινιώτης), Γλυνός (74' Αθανασίου), Μπέλερης, Μπουρλάκης (60' Γούλας), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

Με τη νίκη αυτή, ο Διαγόρας αναρριχήθηκε στην 6η θέση και με 13 βαθμούς βρίσκεται στο -4 από τη 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για τη Super League 2. Το Αιγάλεω παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 8 βαθμούς, έπειτα από 9 αγωνιστικές.

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep