Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική ήττα στα Γιαννιτσά

Ο Γιώργος Φοιρός είδε τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν στο πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς από τον Ηρακλή με 1-0. Ο Γιώργος Φοιρός είδε τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν στο πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς από τον Ηρακλή με 1-0.

Η Αναγέννηση ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο φιλικό της σεζόν από τον Ηρακλή με ένα αυτογκόλ του Στεφανίδη στο 38ο λεπτό.

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 1-0 μέσα στα Γιαννιτσά στο πρώτο φιλικό ματς για τις δύο ομάδες. Η αναμέτρηση έγινε κάτω από υπερβολική ζέστη και εκτός από το ημίχρονο υπήρχε πεντάλεπτη διακοπή και στο ημίωρο για τους ποδοσφαιριστές. Η αναμέτρηση κρίθηκε με το αυτογκόλ του Στεφανίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λιόλιου.

Η ομάδα του Ηρακλή ήταν σαφώς καλύτερη, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και η Αναγέννηση Γιαννιτσών είχε καλές αντιδράσεις στην άμυνα και περιόρισε το σκορ.

Η πρώτη απειλή για την ομάδα των Γιαννιτσών ήρθε στο 27ο λεπτό, όταν ο Στεφανίδης έκανε το πλασέ και νίκησε τον Καραογλανίδη, αλλά ο Σκέμπης έδιωξε πριν περάσει η μπάλα την γραμμή. Στο 29ο λεπτό ο Λιόλιος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαββίδης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ. Η πρώτη ευκαιρία για τα Γιαννιτσά ήταν στο 33ο λεπτό, όταν ο Τζούκιτς πέρασε την μπάλα στον Σερέτη, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Κραβαρίτης και το δεύτερο σουτ του Σερέτη στην επαναφορά έφυγε άουτ.

Στο 38ο λεπτό ο Λιόλιος έκανε ακόμη μια επικίνδυνη σέντρα από κόρνερ, ο Στεφανίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με το σώμα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να βρεθεί μπροστά στο σκορ ο Ηρακλής.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό και την ισορροπία του ματς με αποτέλεσμα να γίνουν λιγότερες φάσεις. Στο 68ο λεπτό ο Καραογλανίδης απέκρουσε την μπάλα σε σουτ του Λαβιδά, ενώ στο 77ο λεπτό ο Μυλωνάς έδιωξε την μπάλα πάνω στην εστία της Αναγέννησης Γιαννιτσών σε σουτ του Μαυρίδη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Αναγέννηση είχε δύο ευκαιρίες με τον Σιδηρόπουλου, τη μία έβγαλε ο Ταϊρης (80’) και η άλλη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Σκέμπης, Σερέτης, Σπαθάρας, Μπουτζίκος, Μπαξεβάνος, Ιορδανίδης, Τζούκιτς, Στεργίδης, Στεφανίδης, Γιόγιο. Έπαιξαν και οι Καρακάσογλου, Μυλωνάς, Αρβανιτόπουλος, Μπέκα, Σιδηρόπουλος, Χατζόγλου, Κυριακίδης, Ζωγράφος, Παλαιολόγος, Τατάμης, Φάμπιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κραβαρίτης, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Λιόλιος, Γεωργίου, Παπαστεριανός, Παληγεώργος, Κιβρακίδης, Θόριαν, Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ταϊρης, Πουρσανίδης, Ραφαήλης, Μιχαηλίδης, Τροϊρης, Λαβιδά, Παπαδόπουλος, Σαλαπάτας, Μαυρίδης.

Last modified onΤρίτη, 07 Αύγουστος 2012 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep