Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στις δοκιμές

Το τεχνικό επιτελείο του Φωκικού είδε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές που περνούν από δοκιμή και βέβαια ο Κριστόφ Βαζέχα πιθανότατα θα τους δει και σε νέο φιλικό. Το τεχνικό επιτελείο του Φωκικού είδε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές που περνούν από δοκιμή και βέβαια ο Κριστόφ Βαζέχα πιθανότατα θα τους δει και σε νέο φιλικό.

Ο Φωκικός ξεκίνησε τις ανεπίσημες υποχρεώσεις του με ισοπαλία 1-1 με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που έγινε στα Χάνια του Πηλίου.

Η ομάδα της Αμφισσας άνοιξε τις «ανεπίσημες» υποχρεώσεις του με ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στα Χάνια του Πηλίου. Ο Βασίλης Ταμπάκης άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από πάσα του Θέου. Ο Αμντουραχμάνι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έχασε μοναδική ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μόνος του χωρίς αντίπαλο.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ισοφάρισαν στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Κριστόφ Βαζέχα έδωσε αρκετό χρόνο στους ποδοσφαιριστές που περνούν από δοκιμή στην προετοιμασία και είναι οι Σιψίας, Εσόνο, Αμπερτ, Θέος, Αμπντουραχμάνι. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέο φιλικό για να δει ο Κριστόφ Βαζέχα πάλι τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζει.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Γεωργίου, Σιψιάς, Κωστόπουλος, Λίτσος, Εσόνο, Σκαρίμπας, Αλμπέρτο, Θέος, Αμπντουραχμάνι, Ταμπάκης, Ντα Κόστα.

Επαιξαν ακόμη και οι: Μανιάτης, Κοντογιώργος, Σορώκος, Θωμόπουλος, Αργυρός, Τετέ, Ρέντζης, Χαλούλος, Ευσταθίου, Γεωργουσόπουλος και Ζαχαρόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 05 Αύγουστος 2012 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep